Reklama

Reklama

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu, ktorý ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová nedokáže predpokladať nikto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (266)

hrona 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že jsem již nedoufal, že by vznikl další pokus o natočení podobných snímků, jako byla Skála, či Tváří v tvář, a hle ono to jde i dnes. Gary super, Tommyho si pravda člověk moc neužije, ale na druhou stranu už má také svůj věk a Ryan na pohodu... No a co se týče Kosti, ten mě opravdu moc bavil, záporák jako poleno. Jednu věc bych ale určitě vytkl, tu jeho figuru na můj vkus příliš polidštili, ten zlom je ve filmu až moc patrný. Jinak velice milé pokoukání. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Zrucne natocena blbost. A kevin Costner /Tanec s Vlky, Postman/ v roli chlapa, ktory takmer prizabije niekoho len preto, ze sa predbehol v rade. Teda prizabit niekoho za toto, to je moc silne kafe, stacilo v klude vytat 2 - 3 hajzlovou kefou cez Papulu. Pouzitou, pochopitelne. Krasny dokaz toho, ze taky Scott Adkins je king v b filmoch a arenovkach a la Undisoutted, ale v regulernom a-ckovom filme stale a dlhodobo taha za vyrazne kratsi provaz. Zapletka okolo jadrovych zbrani je nudna, nevtiahne, par akcnych scen je na urovni, ale ani tie to nezachrtanili : 40 % ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa to nebolo dobré. Niektorí priaznivci tú chvália, že ide o dobrý akčňák. Ja som neočakával od tohto filmu veľa, tak ako všeobecne so stárnucím Costnerom ani nečakám. Ale toto nevyšlo ani na to, že ide o tak jednoduchý žáner. Pri akčnom filme by ste sa nemali nudiť. Tu sa to ale mnohým nepodarí. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si postavu Toma Hardyho z filmu Bronson ako sa dostane na slobodu a zacne robit bordel. Ale postupne sa vdaka mensiemu sci-fi figlu zacne menit na Jasona Bourna a po krku mu pôjde jak tajna sluzba, tak hnusni grázli, pretoze chcu od neho dostat nejake informacie vdaka ktorym môzu ovladnut svet. A popritom tu je este povinna romanticka linia s nadhernou Gal Gadot. Proste celkom slusny gulas poskladany z inych filmov ale celkom chutny a funkcne poskladany. Jedinu vytku ktoru mam, ze z kazdeho rožku ponuka trosku ale nic poriadne na plne gule. Bud to mohlo byt viac akcne a bol by to perfektny vyplach, alebo viac psychologicke a bola by to zaujimava studia o premene totalneho psychopata na normalneho cloveka, alebo viac romanticke a citlivejsie duse by si pri tom poplakali. Ale bohuzial je to len mierne nadstandardny mix toho vsetkeho. Najlepsi je Costner v netypickej ulohe vsetko schopneho magora. Vdaka nemu aj ta skratkovito prevedena premena funguje. Ostatni uz nemaju tolko priestoru ale vsetky tie hviezdne mena predvedu slusny standard. Oldman ako prisny sef tajnej sluzby, Jones ako citlivy vedec, Gal Gadot ako nadherna Gal Gadot, Reynolds ako po par minutach mrtvola, co si uziju jeho neprajnici. Vadil mi len Jordi Mollà ako dost slaby zaporak. Uz mi tento herec zacina liezt na nervy. Akcnych scen tu nie je vela, ale ked uz na ne dôjde, tak vyzeraju dobre. Väcsinou skutocne vybuchy a znicene auta a vsetko je to dokonale prehladne. A ked niekto zomrie, tak to schyta v stavnatom R-kovom style. Takze vysledkom je zaujmavy mix zanrov, ktory stoji za to. Hlavne pre fanusikov Kevina Costnera. 6/10. P.S: Ano, hra tam aj Adkins. Tento film dokonale ukazuje velkost jeho starpower. 0,000000000001. V arenovkach za 3 mega je king, ale akonahle sa objavi v niecom drahsom, tak len ako no name poskok, ktory sa parkrat mihne v zabere a je rad, ze hral po boku takych hviezd. Kruta realita. ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Galéria (162)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama