Reklama

Reklama

Už po piatykrát si Kate Beckinsale oblečie kostým Selene a v pokračovaní filmovej série Underworld s podtitulom Krvavé vojny sa pokúsi zastaviť odveký boj medzi Lykanmi a Upírmi. (Itafilm)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (334)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Po vcelku snesitelném Andrvorld: Probuzení přichází Andrtvajlajt: Menstruační války, který připomíná návštěvu fetiš sado-maso salónu pro náctileté mongoloidy. Vyňuňaní, koženě latexoví homopýři v čele s prkenným manekýnským velebukanýrem z Demence se tu prostě bez ladu a skladu idiotsky kočkují ve škaredém digitálním mrdníku s natuženými buzidlaky, vedenými aspergerem znetvořeným lordem Talym. K totálnímu prokrvení dvanáctiletých školaček už chyběli jen do půl pasu svlečený prasoxicht Lautner a Patyzón s permanentně strnulým výrazem gothového retarda. Ke vši té umělecko kulturní dokonalosti si k udržení toho tupého cirkusu najali nějakou amatérskou rozkuřovačku, která by evidentně neurežírovala ani svingrspárty ve starobinci, a střihače, jenž patrně celou dobu jen čuměl Bekinsdejlce na prdel, a tak to jedinou nezaneprázdněnou rukou místy prošmikal až k opravdu obskurním dějovým zvratkům. Čili jedinou sofistikovanou zábavou při sledování téhle příšerné žužuvampovervolfiády bylo zasněné přemítání, jak by se asi na černočerně upnutých latexových pitkáčích katalogové MILFky Katky vyjímaly skvrny od jogurtu. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Nie že by séria Underworld patrila medzi ťažký nadpriemer, ale takto zle na tom ešte nebola. Béčkový príbeh, béčkové efekty, zopár béčkových hercov, chabý prístup k mytológii snímku a neuspokojivý záver. Sledovať sa to dalo, nevravím, že som sa nudil, ale mimo fanúšikov série by som film asi nikomu neodporučil. Takže ak ste nevideli predošlé časti, budú Blood Wars pre vás len stratou času. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Piaty diel je na úrovni jednotky a trojky. Miestami celkom pútavý príbeh vyplňujú mdlé akčné scény. Latexová Kate už z toho na konci chytila šediny. Teší ma, že Speedmana nadobro odkráglovali, ale mrzelo ma, že sa zbavili aj Seleninej dcéry. Do popredia sa dostal prekvapivo chlap Theo James z ktorého robia pomaly nového vyvoleného. Nejakú extra charizmu nemá, ale nie je až tak úplne nevýrazný jak niektoré iné hlavné postavy z minula. Zo záporákov ma ten lykanský pseudodsniak príliš nenadchol, ale zato som si vychutnával slizkú a totálne sexy mrchu Lara Pulver. Páčila sa mi jak herečka tak aj postava, ktorú hrala. Tá si ukradla celý film pre seba a ja by som jej kľudne párkrát poslúžil jak ten jej poskok. Pre túto sériu je už tradíciou, že v každom diely sa objaví krajšia sexica ako fádna Kate. Veď aj tá zradná upírka Daisy Head je viac hot. Škoda len, že aj keď sa krvou a brutalitami v sérii nešetrí, tak na nejaké nahotinky nikdy nedôjde. Sakra. Hneď by sa mi zvýšilo hodnotenie. Záver tohto dielu je otvorený pre ďalšie pokračovanie. Aj keď ma táto séria dvakrát nenadchla, tak by som si ho rád pozrel. Snáď ho slabšie tržby nadobro neodpísali. 4,5/10. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Kate je furt hezká baba, jenže ani její tvář nemůže zachránit naprosto stupidní příběh plný stupidních jakožezvratů a jakožekliček. Vždy, když to vypadalo, že se třeba film dostane do zajímavých kolejí přišel nějaký dějový průser. Jediný co si z filmu budu asi pamatovat je to, že se mě sakra líbila Lara Pulver. Jako baba je neskutečná kost a i tu roli mrchy dala dobře. O ničem jiným se mi ani nechce psát. 49 procent za hloupej film. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Bohuzel po libovym Probuzeni tu mame pad na samy dno Underworldi serie, suverene nejhorsi dil. Pribeh samozrejme desna splacanina, sice se snazi navazovat na predchozi dily a dej posunout nekam dal, ale je to uz jen takovy vareni z vody, par stupidnich odhaleni a nezajimavy postavy. Celkove herci vypadaj do jednoho jak zhuleny, neustale tupy vyrazy, aspon, ze Kate je porad ve forme, i kdyz herecky samozrejme nema co predvest. Ale o tom Underworld stejne nikdy nebyl, to bych mu i odpustil, jenze hlavni problem je nudna akce, je ji tu relativne dost, i kdyz by mohlo byt i vic, ale je k uzoufani nenapadita a misty az nudna. I kdyz vetsinou aspon hezky krvava. K tomu si pripoctete hodne slaby triky a zapomente na nejaky valky podle nazvu filmu, pokud za ne teda neberete jednu prumernou potycku v atriu, to bitky v minulejch dilech a obzvlast sceny z historie byly v daleko vetsim meritku. Slabsi 3*. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (5)

  • Asi 70 procent filmu vzniklo v pěti ateliérech na Barrandově, zbytek na různých dalších místech v Praze a celé ČR. Např. na Hlavním nádraží, v ulicích Španělská, Vinohradská, na pražské Náplavce, v ulici Ke Hradu (která vede z Nerudovy ulice na Hradčanské náměstí) a také v Českých Budějovicích, v kutnohorském chrámu sv. Barbory či na zámcích Hluboká a Kačina. (hippyman)
  • Původně se mělo za to, že půjde o poslední film s Kate Beckinsale v roli Selene, ale Len Wiseman potvrdil, že šestý díl bude, a že s Beckinsale stále počítá. (MessiM)
  • Po většinu bitev mezi lykany a upíry mají oba tábory převážně české/československé zbraně. V táboru lykanů se vyskytují československé Sa vz.58 a Sa vz.61 Scorpion, v táboře upírů to jsou pak nejmodernější české CZ 805 BREN a CZ SCORPION EVO 3 A1. (SsgtJira)

Súvisiace novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (viac)

Reklama

Reklama