Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Napospas (S01E07)

(epizóda)
  • USA Left Behind
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Joel bojuje o přežití, Ellie vzpomíná na noc, která všechno změnila. (HBO Max)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (185)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To, jak si děvenky užívaly, bylo sice fajn, ale až tak moc mě to nebavilo. Naprosto však chápu všechny hráče, co si díl užili. Naopak nechápu, co někdo dokáže vyvodit z jedné pusy. Proč se prudérní divák, kterého pohoršuje kdejaký prd, s tímhle seriálem ještě zahazuje....asi masochista. Nejlepší momentky - očekávané napadení a šití. A...eskalátory s A-ha. ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jaj. Nejslabší díl série so far.. Je to neskutečně utahané a fakt nudné. Velký pád dolů co se atraktivnosti a napětí týče. Hodinu čekáš na posledních 5 minut. Tam kde to dvojice gejoušů pár epizod zpět parádně zvládla po všech rovinách to tenhle flashback solidně propálil. To přece šlo natočit líp.. ()

Reklama

Solverino odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další totálně zbytečnej díl, hned po tom s těma dvěma bukvicema. Nemám problém s jinakostí, ale dívat se na ní skoro hodinu fakt nevydržím, taky je to totálně zbytečný a úplně to ten seriál zabíjí. Nevím proč bych se měl nechávat furt "vychovávat" jak od nějakých ziskovkářů. Obě kačeny se chovají jako blbé krafky a konec vyšel naprosto dle předpokladu. Zbytečně dlouhé a o ničem, seriál to nikam neposouvá. Pokud jsem si všiml dobře, tak různé díly točí různí režiséři, zřejmě aby se dostalo i na jedonohé lezby a všechny další pohlaví. Pak výsledek vypadá, tak jak vypadá. Tenhle díl můžete klidně přeskočit, nic se tam stejně nedozvíte. Škoda času a vynaložených peněz. ()

koty2201 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže toto je tá epizóda, kde bolo spracované príbehové DLC Left Behind. Nižšie hodnotenie z jedného dôvodu chápem, ale z toho druhého už ani veľmi nie. Áno, dozvedeli sme sa, prečo Ellie na Joelovi tak veľmi záleží a tento fakt vystihli veľmi dobre. Ďalšia epizóda, ktorá bola pre mňa dojímavá. Tu sa po dlhej dobe akcia logicky nehodila, len je škoda, že nie je ani tam, kde ostať mohla. A tu sa dostávam k tomu prvému dôvodu - homofóbi sa na hodnotení vybláznili ako prví. Úprimne? Štve ma to. Keď sa vám to nepáči (áno, je to tak aj v predlohe), tak ten seriál predsa nepozerajte vôbec. Nevidím zmysel v nízkom hodnotení len preto, že sa nedokážete preniesť cez fakty, ktoré boli dané tvorcami. Čo to má spoločné s kvalitou epizódy? Vôbec nič. Ten seriál nemôže za to, že ste unikátne snežné vločky. A ešte niečo - druhú sériu nepozerajte. Tú budete priam nenávidieť kvôli “LGBTI propagande”. Druhý dôvod kritiky je údajne to, že je to vraj veľmi nudné. Ja neviem, ale to DLC je prakticky na vlas rovnaké a čo ste čakali po 6 epizódach? Ten seriál bol v takomto štýle aj doteraz. To vás začalo nudiť až teraz? Nevadí. Ja som sa rozhodne nenudil, pretože epizóda splnila presne moje očakávania. Je možno škoda, že si skladbu Take On Me vyčerpali práve v tejto epizóde a nenechali si ju možno až do druhej série, kde ju Ellie spievala. Koniec koncov, kazetu s piesňami kapely A-ha sme videli u Ellie na nočnom stolíku ako taký easter egg pre hráčov. Takže keď to zhrniem, tak som bol opäť veľmi spokojný aj s touto epizódou. Pretože inak by som sa opäť opakoval v tom, čo som už v hodnotení predošlých epizódach písal. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre vnimaveho a citliveho divaka ma epizoda, napriek absencii akcnosti a "sveta dospelych", co ponuknut. Ocenia hlavne ti, co hrali hru, pretoze cast dejovej linie odtial zapracovvali pomerne verne v tejto casti. Ti, ktori nie, to budu mozno vnimat len ako pubertalne blbnute mladych dievcat, ktore si konecne mohli povyrazit. Zaver fajn. Dovysvetlilo a doplnilo Ellie-inu osobnost, hlavny pribeh sa vsak posunul cca o 1-2hodiny realneho serialoveho casu. 70% Nadpriemer, avsak v porovnani so zvyskom epizod rozhodne menej atraktivne. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (16)

  • Kľúčenka kapitána Kwonga má vyryté logo červenej labky spoločnosti Naughty Dog, vývojárov videohry. (molcan2)
  • Elliina (Ramsey) izba v internáte FEDRA je plná odkazov na jej postavu v hrách. Na prvý pohľad sme si všimli množstvo odkazov na Elliine obsesie, vrátane kresieb dinosaurov, plagátov Mesiaca a iných predmetov súvisiacich s vesmírom, komiksov "Savage Starlight" a plagátu "Mortal Kombat II", knihy Willa Livingstona "No Pun Intended Vol 1" a dokonca je tu aj obrázok žirafy. (molcan2)

Reklama

Reklama