Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizóda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (144)

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You haven't seen the world, so you don't know. You keep goin' for family." "I'm not family." "No. You're cargo." _____________ Je dosť možné, že toto je prvá epizóda, ktorej hodnoteniu skutočne trochu nadržiavam, ale ja si jednoducho nemôžem pomôcť... Oproti predošlej (a pre niektorých hlavne mimoriadne kontroverznej) časti sa dej opäť o veľa neposunul, ale na druhú stranu táto epizóda vyniká v niečom úplne inom... Na mňa najviac zapôsobila cesta v aute naprieč postapokalyptickým a zničeným svetom za sprievodu chytľavej (a z traileru už celkom známej) skladby od Hanka Williamsa. A k tomu pridajme ešte scénu so spaním v lese, ktorá pre mňa bola z tohto seriálu zatiaľ druhá najnapínavejšia (na prvom mieste sú ešte stále clickeri z druhej epizódy). Potom pribudla už aj prvá prestrelka (aspoň podľa mňa bola bezchybne natočená), Joel s Ellie sa už konečne aspoň trochu zbližujú, no a záver parádne navnadil na ďalšiu časť (tentokrát už stačí čakať iba do soboty, a nie do pondelku!). Jediná vec, ktorú by som vytkol je Melanie Lynskey v úlohe Kathleen, ktorá mi na záporačku a na to, aká mala byť drsňačka, prišla až príliš sladká (veď povedzte, naozaj si myslíte, že by niekto s jej hláskom dokázal streliť človeka do hlavy?). A potom ešte aj tá stopáž... 45 minút je naozaj málo, dúfam, že kratšej epizódy sa už nedočkáme... No nič, to by bolo odo mňa k tejto časti asi všetko, dúfam, že sa v epizóde č. 5 máme na čo tešiť – konkrétne na príchod Bloaterov... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel a Ellie hľadajú cestu za Tommym do cesty sa im ale postaví hnutie odporu a to nejdená práve v rukavičkách. Prevedenie: Vraciame sa do apokalypsy čo oceňujem ale je to strašne zdĺhavé a vlečie sa to. V prvých dvadsiatich minútach len ideme z bodu A do bodu B za sprievodu strašnej dekády kecov. Zas na druhú stranu asi je to nutné na emočné zblíženie našich hrdinov. Stretávame aj nové postavy, kde ten típek čo akoby práve vyšiel od barbera dúfam nebude záporák lebo si ho dosť idem.  A tá vzdúvajúca sa podlaha, to zas bolo čo do riti..... 80% ()

Reklama

Ant_Antony 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Znáte ten pocit, kdy si u něčeho říkáte: "Proč já na to vlastně koukám?" Tak zhruba tohle já zažívám u The Last Of Us několikrát každou epizodu... Autoři by měli dostat ceny za záběry na krajinu, zarostlé baráky a vrakoviště, kde i po 20 letech je v nádržích benzín... Jinak se z toho bohužel stává velká nuda... Navíc další nepovedený casting - do role psyhopatické velitelky (vážně Rose z Two & a Half Men?)... ()

Pes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po romantickej sračke máme časť, ktorá nebude oplývať prívlastkom najlepšia ale konečne sa odrážame od zahovneného dna. Rose ako líderka nejakých rebelov ma dostala do kolien a perfektne mi tam zapadá. Mantru z ikonických úloh proste nezmažeš a stále si opakujem - nie fakt agent DEA nevodí čúzku z Game of Thrones a nestretnú Rose z 2 and half men. ()

ANTYCHRYST 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cestování po zdevastovane zemi je fajn..začíná se vyvíjet i nějaké to pouto mezi Joelem a Elli..bohužel se mi ale zdá že producentum začíná docházet dech..cekal jsem uplne jinou akci jako ve hře..tady jeden konflikt ani zbraně žádný si neseberou ..zadnej klicker nic.. Doufám že se to trošku rozjede. 55% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (23)

  • Joel (Pascal) a Ellie (Ramsey) kráčajú a kamera sa presunie na hromadu mŕtvol spálených na nepoznanie. Klikeri sú slabí proti ohňu, takže týchto ľudí zabili nenakazení, pravdepodobne rebeli, ktorí slúžia ako hrozba pre túto epizódu. Je to vizuál, ktorý videohry často používajú na upozornenie hráča, že vstupuje do nebezpečnej osady a aby sa mal na pozore. Seriál robí presne to isté. (molcan2)
  • V hre Sam pri stretnutí s Joelom a Ellie nemá namaľovanú tvár. (molcan2)

Reklama

Reklama