Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Fantasy
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia

Recenzie (56)

plagát

Narnia: Lev, šatník a čarodejnica (2005) 

Možno keď som ešte cical mlieko z prsa mamky som vnímal svet ináč a nie je to možno ale určite. Teraz s prísnym pohľadom vyspelého psa môžem konštarovať nasledovné: (kniha neprečítaná).  Film je jeden velký maglajs. Pýtam sa že prečo robia čo robia, nelogicky bez nejakých pút a väzieb sa niečo stane a vykoná. Zrazu. Zrazu si kamoš s novou postavou, zrazu si veliteľ a všetci ťa rešpektujú. Na jednej strane je omáčkovanie kktina. Na druhej strane... Keď si zrazu v strede deja je to divné. To je ako spraviť 7 kníh HP do jedného filmu. Myslím, že tento svet nal väčší potenciál a bohužiaľ nepodarilo sa mu osloviť aj iného diváka ako toho, čo si stále kadí do plienok. Efekty slabé, pozadie bijúce do očí. Škoda. Neteším sa na ďalšiu časť.

plagát

Gran Turismo (2023) 

Nejakú dobu som rozmýšľal, aké hodnotenie dám GTčku. Z môjho pohľadu sa nechytá na Rivalov alebo Le Mans 66 avšak celý čas som ho pozeral a celkom sa pri ňom bavil. Je fajn tiež vedieť, že sa chce podobať vyššie spomenutým filmom keďže je podľa skutočnej udalosti. A naozaj ma to prinútilo si tie veci googliť a dohľadávať. Nie je to teda znak toho, že je film zaujímavý? Avšak napriek tomu, že som podľa niektorých zagamblený gambler, čo sa od PC nevie odtrhnúť uvedomujem si aj negatívum a teda pocit falošnej nádeje pri gamblistoch ako som ja - najmä tým jednoduchším. Že si dobrý v CSku ti nezabezpečí miesto v armáde a týpek bol jeden z miliónov.

plagát

Barbie (2023) 

To si zo mňa robíte už totálnu prdel. Rok pred týmto bola ocenená megakktina. A tento rok... Zrovna dnes ich idú udeľovať a ja som extrémne zvedavý koľko toho tento paškvil odnesie. Akože hou hou. Neberte ma zle. Keby sme to brali len ako ako srandu ako príjemný ranný prdík tak tam priklincujem zvažované 2*. Lenže občas sa psisko zamyslí a zaloví v pamäti. V "cool" médiách poprask, Barbenheimer a že ženské majú zobrať svojich chlapov na film a že sa rozchádzajú a podobné tiktokové sračky. Miesto analýzy spoločnosti ako takej, ku ktorej som mal tendenciu skĺznuť sa radšej zamyslím čo vo mne tento film nechal... Drvivú väčšinu filmu som rozmýšľal a už som to raz spomenul v diskusií, že kam sa to poberá dnešná kinematografia... Do sračiek. Udržať jednoduchého diváka na presaturovanú infantilnú pozliepanú sračku, ktorá nijak človeka neobohatí. Nie je to film, ktorý by ukazoval fenomén. Je to tupotina kde sú ponižovaní chlapi aj ženy... A keby to bolo aspoň vtipné... Ale nie, film sa snaží mať nejaký hlbší význam, ťažko ho tam hľadať medzi tými prefeminizovamými replikami. Som sklamaný, že opäť raz niečo podpriemerné atakuje plno ocenení akadémie a povedzme si úprimne, bez hviezdneho obsadenia by to hajpoval asi len málokto. Margotka je super vo väčšine filmov. Gosling to zahral tiež fajn ale popravde ja by som mal v hlave boj, že čo to do p... točím za sračku (ale nasrac za tých pár miliónov mi to stojí). Boli by ľudia tak isto nadšení ak by to hrali úplne neznámy herci? Nemyslím. Mám skôr pocit, že dnešná doba je len o dosahoch hviezd a tupotná snímka vyťaží maximum z dnešnej mladej generácie.

plagát

Wonka (2023) 

Pri hodnotení som váhal a rozmýšľal... ("tak rafane, môžeš byť za prašivé psisko celý život a drbnúť tam 1* za to, že je to muzikál alebo si fakt, že je to muzikál odmyslíš a budeš hodnotiť pekne svojou psačou objektívnosťou") a zvolil som cestu toho, že nebudem riešiť, že je to muzikál - je hlavne moja chyba, že sa len pozriem na náhľadový obrázok a podľa toho sa rozhodnem, či si to pozriem... Skôr by som to porovnal so snímkom pána Burtna. Bohužiaľ napriek tomu, že Timotej bude mať sľubnú kariéru ak ho neprepadnú drogy, tento film ma neoslovil a nechytil za srdiečko ako film z roku 2005. Sú tu príjemné momenty a sú tu vyslovene tupé momenty. Herecké obsadenie fajn, doslova ma potešil Mr. Bean... Lenže stále mám pocit, že tomu niečo chýba. Je to ako žrať suché granule. Piť borovičku bez piva... Nevedieť či sa mám cítiť pohodlne alebo trápne. Preto to kopnem do priemeru, nečakám, že si k tomu filmu ešte raz sadnem a doplním, že na muzikál to dostalo od mojej psej maličkosti nadštandardné hodnotenie.

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

Prečo sú nové komixové filmy kokotiny? Spýtal sa jeden zbytočný recenzent na csfd i odpovedal si sám: Lebo tie kokotiny ľudí bavia. Akože jasné, dnes v dobe Pik Poku, Shortiek, Reelsov a bárs aké kktiny to ešte sledujú ľudia, je ťažké zaujať. Preto nájdi podobnosti medzi DC a MARVEL. Nevedieť kto čo točí, tak ani nevieš kde je rozdiel. Kde sú časy Batmana s Baleom? To fakt do každej komixovky idete pchať ten trápny infantilný rádoby humor hlášok hlavných hrdinov? Už je to ako MDŽ pre dôchodkyne... Prvé filmy to možno bola zábava pri Deadpoolovi alebo Guardians of Galaxy. Ale k dnešným trendom už aj z Jokera spravia primitívneho vtipálka a nie vyšinutého psychopata... A už tu nefungujú ani prsia tej čo sere ľuďom do postele.

plagát

Aquaman (2018) 

Superhrdinské filmíky by sme mali brať vždy s rezervou. Keď si pustím film s názvom Aquaman, tak doprdele čakám, že to bude superhrdinská nálož. DC nesklamalo. Jasoň Momomomoa je pohľadný svalnatý chlap. Pristihol som sa aj pri zalizovaní sa nad tou zrzkou až kým mi nedoplo - hej, ona sa predsa vysrala týpkovi na posteľ... Žarty bokom. Akvamen je príjemná oddychovka na deň po práci, keď sa človeku nejak nechce rozmýšľať len si sadnúť, dať si pizzku, pivko.

plagát

Ted (2024) (seriál) 

Ted vo filme bol super. Ja som jednoducho psisko, čo humor s nadužívaním slova kokot môže. Nehanbím sa za to, niekedy som proste úplne dutý a keď viem, že idem pozerať kokotinu, dám sa do takého moodu a dokážem si to užiť. A teraz tento humor prišiel do seriálu. No to je ešte väčšia sranda ako naháňať si chvost! Pevne verím, že te to seriál nedopadne ako väčšina. Stačí pár dobrých sérií a potom to utnúť. Ale to asi chcem veľa.

plagát

Rýchlo a zbesilo 10 (2023) 

Znovu som zatúžil po trýznení a zapol som si túto legendárnu a nesmrteľnú sériu... Fast X diel prvý... Áno, celý film som len posmešne sedel a uškŕňal sa nad egotripom pána Diesla, inak mi to zo začiatku neprišlo - dvojzmyselne a egomaniacky. Napodiv khal Drogo (alebo Aquaman) bol pre mňa ťahúňom tejto desať dielnej telenovely s prvkami závodov. Celkom milé osvieženie tupej série. Dokonca som sa pohrával s myšlienkou 2 nebodaj 3 hviezdičiek. Lenže klasicky, záver ma dostal do reality, že sa pozerám na nejakým spôsobom úspešnú kokotinu. Reálne. Vysvetlite mi, ako môže byť táto tupotina tak úspešná. Asi nechápem dnešný svet. Čerešničkou na torte sú tie oživenia a reálne aj keď to bude drsné nečudoval by som sa ak by sa tam ukázal Walker, aha chalani, tu som, bolo to fingované... Skôr smutné bude, ak si zakúpia práva a pomocou AI ho do tej série nejak pridajú... Holt, peňáze nesmrdia nikomu aj za cenu morálky.

plagát

Babylon (2022) 

Moje psie pocity sú dosť zmiešané. Začnem asi dĺžkou... Tá je tu zbytočne predlhá. V druhej, nezáživnej polovici moja pozornosť skĺzavala k naháňaniu môjho všivavého chovsta. Prvá polovica v štýle Velkého Gatsbyho bola fajn. Možno som len tupec a film som nepochopil. Nie som fanúšik začiatkov 20. storočia ale idiotský humor ma bavil. Povedzme si na rovinu. bez daného obsadenia by ma ten film nebavil. Polonahá Margotka je vždy potešenie pre moje psie oko. Moje homosexuálne bunky uvelebí Pitt a táto dvojica zaručí, že film má 2* aj keby po sebe celý čas hádzali moje psie hovienka. Ak si to rozdelíme na drobné prvá časť 4* druhá časť slabé 2*. Výsledok primerné 3* a film, ktorý si určite znovu nemusím pozrieť.

plagát

Švýcarák (2016) 

Niekedy má film hlbšiu myšlienku, schovanú a človek ju musí hľadať. Tu musí človek vydržať celý film, ktorý je tak bizarný, že úplne chápem, že to ľudia nasratí vypínajú a chytajú sa za hlavu že: Čo do psej matere... Tak v prvom rade, moju mater si do huby neberte. V druhom rade... Nie. Druhý rad nie je. Späť k téme. Poďme sa tváriť, že tento film je hipster prerábka klasiky - Stroskotanec. Je tu absolútne odpudivý hlavný protagonista (byť absolútne odpudivý vo svete filmu je niekedy dar. Tu to neplatí). A je tu Wilson... Ktorým je nahnitý uprdený Harry Potter. Treba ďalej pokračovať?  Tiež si myslím.

Ovládací panel
1 bod