Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Long Long Time (S01E03)

(epizóda)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Zaujímavosti (25)

  • Spoiler: Vo videohre je Bill stále nažive, keď Ellie a Joel prídu do Lincolnu. Jeho partner Frank bol však nakazený a pred premenou sa obesil. O ich minulosti je v hre minimum informácií, hoci Bill nazýva Franka svojím "partnerom". Po vstupe do jedného z domov v Lincolne je vysvetlené, že Frank sa na Billa nahneval a pokúsil sa odísť. Na ceste späť do úkrytu Franka nakoniec pohrýzol a on sa zabil skôr, ako ho choroba premohla. Bill a Joel objavia Frankovo telo spolu s listom na rozlúčku. (molcan2)
  • Spoiler: Hoci Frank (Murray Bartlett) stále spácha samovraždu, dôvody a spôsob smrti sú iné. V hre sa obesí po uhryznutí infikovaným, keď sa pokúša ukradnúť Billovi batériu do nákladného auta. Tu mal chronické ochorenie a rozhodol sa ukončiť svoj život predávkovaním drogami, aby si ušetril ďalšiu bolesť a utrpenie. (molcan2)
  • Spoiler: V hre, keď sa Joel a Ellie dostanú do Billovho mesta, je Bill stále nažive a všetci traja nájdu Frankovo telo bez života po tom, čo sa obesil. Frank v istom okamihu opustil Billa a zabil sa, pretože ho uhryzol nakazený. (molcan2)
  • Spoiler: Táto epizóda obsahuje flashback Tess (Anna Torv) a zaoberá sa následkami jej smrti z predchádzajúcej epizódy. Zhodou okolností mala táto epizóda premiéru v ten istý deň (29. januára 2023), keď zomrela herečka Annie Wersching, ktorá nahovorila Tess vo videohre. (molcan2)
  • Spoiler: Vo videohre, keď Joel a Ellie opúšťajú "Bill's Town", je Bill stále nažive. Až do konca hry "The Last of Us: Part 2" zostáva jeho osud neznámy. (molcan2)
  • Spoiler: Keďže sa svet v roku 2003 rozpadol, homosexuálne manželstvá neboli vo svete hry "The Last of Us" nikdy legalizované v žiadnom štáte USA, keďže v reálnom svete sa prvým štátom stal v roku 2004 Massachusetts. O to krajšie je manželstvo Billa (Nick Offerman) a Franka (Murray Bartlett) na konci epizódy, keď sa títo dvaja spoja spôsobom, ktorý ich svet legálne neumožňoval. (molcan2)

Reklama

Reklama