Reklama

Reklama

VOD (1)

23. marca 1985 spáchalo štyridsať sedem členov sekty "Church of Heaven's Veil" mäsovú samovraždu. Okrem seba otrávili smrteľnou drogou vytvorenou samotným lídrom Jimim Jacobsom i všetkých svojich potomkov. Teda až na jedno dieťa, malé dievčatko menom Sarah Hope. Tá sa po 25 rokoch nočných môr, ktoré ju neustále celý život prenasledujú, rozhodne v doprovode menšieho televízneho štábu dané miesto navštíviť, aby sa raz a navždy vysporiadala s minulosťou. Niekedy je to však náročnejšie, než by si bol človek pomyslel. V jednom zo starších opustených domov členovia štábu nachádzajú množstvo videonahrávok, ktoré ozrejmujú skutočné dôvody úmrtia všetkých členov sekty... (*CARNIFEX*)

(viac)

Diskusia

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

Na rok 2016 je to slabší. Námět velmi dobrý,hrozně béčkově natočeno až to bije do očí. Ten filtr nebo efekt ve filmu mě v celku vadil a působí příliš lacině. Se zavřenýma očima suché 3 hvězdy bez šťávy.

na príspevok reagoval *CARNIFEX*

Uživateľ *CARNIFEX* zmazal svoj príspevok.

*CARNIFEX*

*CARNIFEX* (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Je to tak na rozhraní. Dal by som 4. Nakoľko sa nejedná o nejaké lacné amatérske spracovanie. Pekné efekty, pár lakačiek zabralo. Záver nič moc, ale to je už klasika. Myslím, že sa to bude väčšine páčiť. 

na príspevok reagoval Yoshitsune, TheDon, Marceloo

Reklama

Reklama