Reklama

Reklama

Ferdinand

  • Česko Ferdinand (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (19)

Trailer 1

Recenzie (160)

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Když si člověk zvykne na geniality od Pixaru, je pak pro ostatní studia těžké něčím zaujmout. Nicméně si myslím, že zaplatit aspoň malinko schopného scenáristu by neměl být problém. Takhle z toho vylezla hloupoučká, nudná, předvídatelná a místy hodně ubohá taškařice tak pro čtyřleté děti. Veškeré hvězdičky vlastní putují jenom animaci. 30% ()

lektvar 

všetky recenzie používateľa

… Predvidatelne? Je to animak. Kto neveril ze nemo prezije a simba sa stane kralom…? Surove? Tom a Jerry boli len horsie verzie Kennyho… Kone su namysleni hajzli, co sa boja igelitoveho sacku? … Fakt… Kozy su uletene diablove stvorenia co zozeru konzervu sardiniek..? …Nepustajte kozy ku autu!!!… Kravy ze su inteligentne? Kuknite si videa na nete alebo cestujte v case a zoznamte sa s maminou Kvetušou. Toto je Fantasticka oaza zvieracej hierarchie a inteligencie na farme. A kto pozna zvierata toto si uzije k smrti. Btw… Dakujem, ze tam nie su ziadne macky a psy. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nečakane pohodový a príjemný animák, na ktorý sa veľmi dobre pozerá. Je tu plno humorných scén, ktoré vyvolajú úsmev na tvári, roztomilá grafika, prepracovaný charakter jednotlivých zvieratiek a tiež i pekné poučenie na záver. Myslím, že je tu všetko, čo by mal moderný animák nielen pre tých najmenších obsahovať. Silný nadpriemer. 85/100 ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě dobré. Určitě je nutné ocenit nestátní zápletku založenou na tom, že korida je vlastně hrozně špatná, jelikož pravidelně zraňuje city jejích účastníku, tedy hlavně býků. Nejzajímavější na filmu je asi soupeření mezi býky a germánsky vyhlížejícími oři. 77% Celosvětový příjem k 11. 6. 2018: $295,354,830, což je 2,66 násobek rozpočtu ()

Maniik88 

všetky recenzie používateľa

Slniečkársky,býk sa rozhodne, že bude radšej čuchať kvetinky a neublíži ani muche. No na jeho nešťastie ho šupnú do lágru kde má trénovať na arénového býka. Celé to znepríjemňuje maximálne otravná a hnusná koza a pár ďalších degenerátov. A záver to teda vôbec nezachránil. Podľa mňa šlo o podprahové programovanie slniečkárov. ()

Galéria (94)

Zaujímavosti (5)

  • V scéne, kde si chlapec fotí svojho otca, si je možné na telefóne všimnúť znak orieška, čo je odkaz na film Doba ľadová (2002). (LuiCJ)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 12 000 pracovních míst. (BMW12)

Súvisiace novinky

Sestra v akci našla režiséra

Sestra v akci našla režiséra

03.10.2021

Hudební komedie Sestra v akci z roku 1992 se dočká dalšího pokračování. Takřka 30 let od vzniku prvního dílu se tak herečka a moderátorku pořadu The View Whoopi Goldberg vrátí do jeptiškovského… (viac)

Reklama

Reklama