Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polícia na francúzskej Riviére si nevie poradiť s mafiánskymi skupinami a tak sa rozhodne vyprovokovať medzi nimi vojnu, ktorá by pobrežie čiastočne vyčistila. Plán je jednoduchý - stačí vylúpiť kasíno vo vlastníctve jednej zo skupín a z činu obviniť konkurenciu. Ale na takúto akciu sú potrební špecialisti... (RTVS)

Recenzie (98)

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nemal som tento film hodnotený, aj keď som ho už kedysi videl. Takmer nič som si z neho nepamätal a keď som si ho teraz pozrel, ani sa príliš nečudujem. Profesionáli sú dokonalo stráviteľným, bezodpadovým filmom, na ktorý sa lepšie hodí český výraz "podívaná". Podívaná, po ktorej už nenasleduje nič. Opätovne mi, v spojitosti aj s týmto filmom, prekáža päťhviezdičkové hodnotenie. Čistý priemer by podľa môjho názoru sedel na tento film ako ušitý. Čo však robiť, ak tri sú veľa a dve málo. Budem za dobráka a dám slabulinké tri. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Zábavné, odlehčené, svěží, navíc veskrze sympatická dvojice hlavních hrdinů. Jenom jedna maličkost mi vrtá hlavou: Jak neskutečně dlouho trvalo špičkovému specialistovi přes vykrádání bank zbavit se obyčejných policejních pout ... v tom prvním automobilu snad nebylo žádné použitelné nářadí ? Nebo že by Francouzi měli pro podobné případy připravená nějaká špičková speciální želízka ?!? ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Před loupeží je důležité dobře nakoupit v hračkářství a zvolit vhodnou šířku pneumatik.. Specialisté, Gappa a Není čas umírat - oblíbené filmy mého pubertálního mládí, ovšem pouze nenáročným, svižným a vtipným Les Spécialistes zůstal status srdcové záležitosti doposud. Akce těch neustále se špičkujících hochů a dámy mohla klidně posloužit jako instruktážní video pro Oceánovu jedenáctku.. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Ten scénář je neuvěřitelně děravý a drží pohromadě jen silou přátelství hlavních hrdinů. Padouši jsou po většinu doby někde v pozadí a povinná kráska je tu tak jen náhodně do počtu. Jenže tady jde o to, že si dva francouzští herci chtěli prostě jen tak zablbnout a la Belmondo, a jejich energie udělala z filmu hit jak ve Francii, tak i v Československu. ()

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnocení bude možná poněkud subjektivní. Když ten film vidím dneska, stejně prožívám pocity, jako když běžel v roce 1987 v kinech. Líbil se mi tolik, že jsem na něj šel i podruhé. Má to napětí, vtip, nápady, natáčeno mj. v krásném kaňonu řeky Verdon a k tomu zadumané blankytné oči Bernarda Giraudeau a rošťácký pohled Gerarda Lanvina – skvělá dvojka, pro mě skvělý filmeček. :::: Existovala v té době vůbec lepší krimikomedie ? ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama