Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kto zavraždí Laušmana? Biskup Láska by ho rád zabil, ale cirkev si nechce špiniť ruky, pretože zabiť Mesiáša sa nevypláca. Mráčková bojuje o čas a napadne jej riešenie, ako spasiteľa vodníkov nechať žiť, a zároveň ho mať pod kontrolou. Agla využije informáciu, ktorú získala od Mráčkovej a povie Robertovi pravdu, prečo sa s ním Johana musela rozísť. Robert začne svojho otca vydierať. A Vydra stojí pred vážnym rozhodnutím. O svojom prehrešku z mladosti bude musieť povedať svojej žene. Vydrová zatiaľ rieši niečo iné. Začne jej byť podozrivé, že Mráčková vôbec nestarne a rozhodne sa zistiť, ako to robí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Dřív mě také zajímaly ženy konkrétně. Teď je mám rád tak nějak všechny." Laušman se vžívá do role Mesiáše, u Vydrů se vydírá, odhalují se rodinné vazby a paní Vydrová se vydává na pastvu. To je celkem fajn, ale mě v tomto díle nejvíc bavil disident Pivo, kontakt komisařky Jaré s otcem Vodou a zejména předávání úplatku, tedy vlastně knihy, přímo před očima komisařky ("To je jako čtení jenom pro mě nebo to bude číst ještě někdo?"). Jen ten Laušman by se neměl převlékat do ženských šatů, protože přitom ztrácí veškeré mé sympatie. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To, že mě nějaká epizoda opravdu baví, snadno poznám podle toho, že se mi hodinová stopáž srazí na třicet minut. Tady se mi to stalo, takže jsem s hodnocením neváhal. Opět u mě zabodovala už snídaně u Jezin a přes skvělou Moniku, vydírání u Vydrových a spásání vyšehradské trávy mě tvůrci přivedli až na sezení k Magdě. Bavil jsem se výborně. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama