Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktora Martina pozve do vysielania redaktorka miestneho rozhlasu Karolína - to sa ale nemalo stať, lebo popularita nového lekára klesá vďaka tomu na bod mrazu. V mestečku vypukne črevná epidémia. Doktor Martin vidí jej pôvod vo vode miestneho bazénu, aj vode z vodovodu a svoj názor zverejní. Ľudia v mestečku sú pobúrení - ohrozuje ich existenciu, pretože hrozí, že po jeho vyhlásení mestečko prestanú navštevovať turisti - hlavný zdroj obživy. A zdá sa, že doktor, napriek skúsenostiam a aktivite prísť veci na koreň, nemá pravdu. Je to síce on, kto pravdu napokon objaví a epidémiu zastaví, ale... (STV)

(viac)

Recenzie (4)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chudák doktor Elinger :)) ten nemá zrovna štěstí, ale je milé, že neprásknul s tou vodou z "Alp" Brázdu a udobřil ho s jeho synem... Mimochodem to byl nápad čepovat tu vodu za stodolou :) ()

Petr.Kocfeld 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato epizoda byla pěkná.Pan Donutil mě nezklamal.Dr.Martin zde hledá příčinu choroby,která vznikla z vody a která u nich ve vsi nakazila více lidí.Dávám 3 hvězdy a to hlavně za výkon pana Donutila coby vesnického doktora,který je morous.Tento seriál se mi líbí,i když jsem viděl jen několik epizod. ()

Reklama

Reklama