Reklama

Reklama

Čo ja viem

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2014, 80 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Marcel Merčiak (moderátor), Adela Vinczeová, Martin Nikodým, Dano Dangl, Zuzana Smatanová, Ady Hajdu, Ján Kuric, Marián Miezga, Lukáš Latinák (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavno-súťažná šou aká na Slovensku ešte nebola. V štúdiu sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a 200 vysokoškolákov. Ich úlohou je odpovedať na nečakané a vtipné otázky a tým sa prebojovať do finále, v ktorom môžu získať zaujímavú finančnú výhru. Tá však nakoniec môže skončiť v rukách niekoho iného... Jedinečné je, že súčasne, v reálnom čase, majú možnosť na rovnaké otázky odpovedať vďaka špeciálnej aplikácii pre smartfóny a tablety aj diváci pri televízoroch. Konečne si môže aj divák vyskúšať, aké je to súťažiť v televíznej súťaži, a odpovedať takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu. Za svoju hru môžu získať zaujímavú cenu. (STV)

(viac)

Recenzie (50)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Vedomostná súťaž, kde je tak veľké množstvo otázok, že protagonistom neostáva (chválabohu) žiaden čas na šaškovanie. Dlho som o tom ani len netušil, keďže v minulosti mi s tými našimi reláciami došla trpezlivosť. Takže za mňa určite môže byť. A je aj celkom zaujímavé tu "trochu inak" spoznať naše celebrity. 59%. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemné prekvapenie, škoda len tých niekoľkých bulvárnych otázok a nevhodných videí z youtube. Ale uznávam, že ak to má byť zábava, a dokonca pre celú rodinu, tak sa do toho nedá natrieskať samá veda, literatúra a umenie. Moderátor situáciu zvláda, určuje tempo aj keď hostia by sa niekedy radi rozrečnili. ()

Reklama

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

Začal som to sledovať asi tento rok a myslím, že na slovenské pomery sa jedná o celkom vydarenú šou. Marcela Merčiaka som po prvý krát videl a počul práve tu a neskôr som si ho začal všímať aj v komentátorskom svete. Hostia - "celebrity" sú fajn, dobré je to, že v každej časti je stále niekto iný a vidno kto je na tom ako vedomostne. Rôznorodosť otázok je tiež ďalším plusom. Niektoré sú úplne ľahké a na niektoré absolútne neviem odpoveď. Páči sa mi aj ako vie Merčiak premostiť z jednej otázky na druhú. Štúdio posobí tiež zaujímavo doplnené študentmi vysokých škôl. Reláciu mám rád. Vždy mi spriemňuje piatkové večery, niečo nové sa naučím a aj sa zabavím. ()

JK77 

všetky recenzie používateľa

je to prevzaty format, ale je to dobre spravene. V kombinacii s mobilnou aplikaciou to ma este vacsie grady a citil som sa ako keby som bol v studiu aj ja!!!! Uz len nepozyvat do studia nase hviezdy, ktore su vsade 1000x. Relacia by mohla pozyvat aj menej zname osobnosti aj z ineho ako hudobno hereckeho prostredia, napr. vedci, lekari, ucitelia, profesori, proste nejake vedecke spicky.. Nech sa dozvieme co vsetko na Slovensku mame, tato relacia nakolko je postavena na vedomostiach je preto odst skvela!!!! ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Vo vedomostných súťažiach som celkom dobre zorientovaný a Čo ja viem považujem za závan čerstvého vzduchu do nich. Pôvodný formát, týždenná frekvencia, audiovizuálne ukážky, dvojstovka študentov a mobilná aplikácia, výtvarné riešenie štúdia a charitatívne určenie výhry sú prednosťami súťaže. Najväčšou je Marcel Merčiak, ktorý drží opraty súťaže aj v prípadoch, že sa ako hostia dostanú do súťaže takí neprispôsobiví exoti, akými boli Ďuro Mokrý a Sáva Popovič alebo egocentrická Iveta Malachovská. Otázky sú primerane rôznorodé a tak nehrozí, že väčšina z nich bude príliš ľahkých alebo naopak takých, pri ktorých sú súťažiaci odkázaní iba na tipovanie. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama