Reklama

Reklama

Fear Clinic

Trailer

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí, ktorá prežila pri útoku muža v maske so samopalom traumatickú udalosť, prichádza do nemocnice Dr. Andovera, aby ich za pomoci vlastného vynálezu zbavil vidín a halucinácií, ktoré ich neustále prenasledujú. Oni však ani zďaleka nie sú jediní, ktorí potrebujú pomoc... (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých ľudí, ktorá prežila pri útoku muža v maske so samopalom traumatickú udalosť, prichádza do nemocnice Dr. Andovera, aby ich za pomoci vlastného vynálezu zbavil vidín a halucinácií, ktoré ich neustále prenasledujú. Oni však ani z ďaleka nie sú jediní, ktorí potrebujú pomoc. Údajne je v tomto "duchu" spracovaný aj seriál. Ten som síce nevidel, a tak ich vzájomne neviem porovnať, no "Fear Clinic" mi neprišiel ako vyslovená katastrofa. Osobne ma pár halucinogénnych scén zaujalo, aj keď som zrejme z totálnej biedy a "chudoby", z momentálnej ponuky prabiednych hororov totálne oskromnel. Zázrak by ale fanúšik hororu v podobe mimoriadneho gore či atmosféry určite očakávať nemal - 40%. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Doktor si vo svojej klinike postaví prístroj, ktorý pomáha luďom poraziť ich fóbie. Zameriava sa hlavne na skupinu ludí, ktorá prežila útok vraha v reštaurácii a po tomto útoku majú neustále strach. Doktor sa neustále ponára hlbšie do tajomstiev ludskej mysle a strachu a zisťuje, že človek sa strachu nezbaví len tak, ale že strach ho môže celého pohltiť. - Film som mal s úžasnou kvalitou obrazu a zvuku, takže hodnotenie môže byť trochu skreslené. Fear Clinic sa zameriava na strach, každodennú súčasť ludského života. Zaujímavo spracovaný horor, ktorý ukazuje, aké ťažké je zabudnúť na zlé situácie, ktoré sme zažili a ktoré poznačili náš život. Príbeh sa odohráva v príjemnej budove s príjemným personálom. Potešilo ma, že konečne vidím horor, ktorý je vážny a nie plný vtipov. Postavy sú sympatické a doktor dostatočne tajomný. Strašne ma potešilo 5! funkčných lakačiek. Taktiež sa mi páčil doktor po premene, ktorý sa trochu podobal na Vec. Sice sa Fear Clinic nezaradí k hororom, ktoré chcem vidieť ešte raz, ale rozhodne na tento film budem spomínať v dobrom. herec z Hatchet + herečka z Piranha 3D ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dr. Andover, známy liečbou pomocou svojho kontroverzného vynálezu; komory strachu je opäť na scéne; po tom ako jeho pomoc vyhľadá skupinka straumovaných ľudí, zúfalo podliehajúcich svojim fóbiám... Rovnomenný, predchádzajúci krátky seriál sa mi fakt páčil a vyzeralo to, že potenciálu je v ňom ešte do aleluja, takže som prekvapený, že hoci sa k full-filmu dostal aj pôvodný režisér, aj hlavná Englundovská hviezda, tak to akosi vyšumelo do prázdna. Mdlý, nezaujímavý, nestrašidelný, stereotypne spracovaný a nezáživne odohratý počin, ktorého korunu má na hlave sám Englund; s tou parochňou v ktorej vyzerá ako Alan Rickman. Našťastie sa to aspoň v záverečných, cca 20 minútach, trochu prebudí a predvedie niečo zo svojho atmosférického bizária, za čo nakoniec prihadzujem aj tú slabučkú tretiu hviezdu, no dokopy to fakt nič extra nebolo. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

U snímku jsem se docela bavil a musím říct, že jsem nebyl zklamaný. Ten příběh mě přímo nenadchnul, ale docela jsem si užíval, jak se to celé rozplétá, jak jsou zde i další příběhy v příbězích a celé to dává jakýsi zvrácený smysl. Ten strach nebyl využit naplno, to určitě ne, ale Robert Hall si nechal prostor pro to, aby vás některými scénami zvládl skutečně zhnusit. I to mu počítám k dobru. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Kdo by čekal, že z velice povedeného web-seriálu vznikne takhle nezvládnutá fantasmagorie? Tady se opět prokázalo to, že projekt, který téměř bezchybně funguje na rozloze 30 minut, nemusí nutně fungovat o celovečerní stopáži. S atmosférou se pracuje jen minimálně, za to rádoby filozofujících dialogů je tu jak smetí. První hodina se okázale plouží hlemýždím tempem k závěrečné třetině, která pak znuděnému divákovi nabídne digitální zmatek s otravným blikáním pokaždé, když má dojít na nějaký ten "cool" efekt. Pochválit lze jen některé povedené masky od Roberta Kurtzmanna. Hall tentokrát bolestivě zklamal. Sluší se ale dodat, že svou první roli si zde odbyl Corey Taylor, zpěvák metalové bandy Slipknot. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (3)

  • Píseň, kterou Bauer (Corey Taylor) pustí v autě, je "The Dark" od skupiny Stone Sour. Corey Taylor je frontmanem této kapely. (Corpsegrinder)
  • Vo filme si zahral i Corey Taylor, frontman americkej metalovej kapely Slipknot. Jedná sa o jeho debut na filmovom plátne, aj keď je uvedený v snímke Rollerball (2002) spolu s ostatnými členmi kapely. Na natáčanie nedorazili, preto boli počas jedného ich koncertu nasnímaní a digitálne pridaní do filmu. (belinko)
  • Pesničku, ktorá hrá v aute, keď Bauer odvezie Megan, naspieval on sám. (Marceloo)

Reklama

Reklama