Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlhých šesť rokov sa v supermarketoch staral o bezpečnosť obchodníkov aj nakupujúcich a teraz sa Paul Blart (Kevin James) konečne dočkal zaslúženej dovolenky. Preto sa so svojou dospievajúcou dcérou vydáva do Las Vegas, aby si s ňou užil zábavu skôr, než sa ona sama vyberie študovať na vysokú školu. Zločin si ale dovolenku nevyberá. A keď povinnosť volá, Paul Blart je vždy pripravený zasiahnuť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (79)

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

v podstatě je to reciklace jedničky... akorát namísto zmrdů co jdou vašich kreditkách... jsou tu zmetci kteří jdou zase pro změnu po vzácných dílech které se jen tak mimoděk válí po chodbách jednoho prestižního hotelu. Kde se momentálně koná sraz strážců pořádků. Což by asi nebylo takové fiasko kdyby zde také netrávil dovolenou Paul ze svou rodinno. Katastrofa je tím pádem na spadnutí čímž se opět rozhýbá kolotoč vtipných i nevtipných gegů a nepravděpodobných situací za pravděpodobných okolností. :) Já teda nevim co tu všichni maj, ale mě se to líbilo.. No a co že se to hodně podobá Smrtonosné zbrani? Já se bavil. Pač jsem od toho dle hodnocení nic nečekal. O to víc jsem byl překvapenej. No a asi taky proto že jsem taky strážník a dokážu ze sví-my kolegy cítit. :D Proč film vidět? Páv to rád tvrdě, Robocop na dvou kolech, 96h v las Vegass. bitka nevyjmečných... ()

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

,,Boli sme na nože- teraz budeme na vidličku" Toto pokračovanie nám neponúklo ani toľko málo čo jednotka! Je to len akási zlátanina trápnych vtipov. Kevin James sa síce snažil ale tá banda vedľa neho Béčkovych či Céčkových hercov bola fakt veľmi zla priam na grcanie- také strašné herecké výkony sú k videniu raritou!HOD: max.40%.PS: 40% len zato, že som sa dvakrát schuti zasmial: scénky z banánom a záverečná s koňom boli ,,cool"- ale už nikdy viac toto dielo nevzhliadnem! ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotku povazujem za roztomilu komedialnu variaciu Die Hard so sympatickym Kevinom Jamesom a minimom trapnych vtipov. Dvojka hned na uvod zahodi happyend z konca jednotky, co ma dost sklamalo, ale to nie je hlavny problem dvojky. Jej problemom je, ze uroven vtipov je ovela prizemnejsia az su neskutocne trapne. Uz trailer bol velkym varovanim, ze sa tentoraz nieco pokazilo, lebo som sa pri nom ani raz nezasmial, ale take trapne peklo som teda necakal. Dokonca aj môj oblubenec James je tu neskutocne otravny. U niektorych vtipov som absolutne nechapal, comu sa mam smiat a len neveriacky som krutil hlavou. V jednotke bolo aj par slusnych akcnych scen so solidnymi kaskaderskymi kuskami. V dvojke znova absolutne nic. Proste jedno velke prazdno. Pokles kvality medzi prvym a druhym Blartom je na podobnej urovni ako napriklad u skvelej jednotky Miss Congeniality a neznesitelnej dvojky. Fakt nechapem ako k tomu mohlo dôjst. 1/10 a odpad tomuto obrovskemu sklamaniu unikol len o chlp. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

První film nebyl žádný zázrak, ale dívat se na něj docela dalo, tenhle je o něco horší. Hlavně Paul Blart je za většího pitomce a už to není ten smolař, kterého nám minule mohlo být i líto. Je to vlastně podobný styl humoru jako Johnny English 1 a 3, jen s tím rozdílem, že Kevin James není takový komik, aby to dokázal zachránit. A nevrátila se Jayma Mays, škoda. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)

Súvisiace novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (viac)

Reklama

Reklama