Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V meste vyčíňa Jack Gruber a Aaron Danzing, ktorí utiekli z väzenského blázinca. Situácia je natoľko vážna, že Gordon dostáva od komisára 24 hodín, aby oboch zločincov chytil. Čoskoro pochopí, že hlavným cieľom Gruberových útokov je Maroni. Preto Maroniho prehovorí, aby sa nechal od policajtov strážiť priamo v budove policajnej stanice. Ani tam však nie je Maroni pred Gruberom a jeho komplicom v bezpečí. Muži zaútočia priamo na budovu policajnej stanice. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (3)

Joker99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Vypadá to, že malý ptáček dělá trochu neplechu." I když se přesouváme do města, pořád jsou tu ještě nějaké arkhamské věci (viz. panenky). Každopádně byl stejně nejlepší boj o podsvětí s Fish a Falconem. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K 5* chýbalo veľmi málo...iba to aby tučniak udrel rybku po tvári. V čase točenia seriálu už vo veľkom vládla vo filmovom svete politika SJW a ako by to vyzeralo ak by biely muž udrel mladú sebavedomú afroamerickú alfasamicu. Podobne ako pred dvomi epizódami mladá sebavedomá afroamerická alfasamica pri pokuse chytiť Cat nemala problém zložiť podstatne silnejších bielych mužov. Inak je dej seriálu vynikajúci ale tieto korektné drobnosti pokazili dojem z inak skvelých posledných epizód. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S dvanáctou epizodou jsem byl velmi spokojen, hlavní dějová linie mě baví dlouhodobě, ale tentokrát mě zaujal i případ Jacka Grubera/ Buchinskiho. Jako fanouška gangsterek mě každopádně nejvíce potěšil boj o moc v gothamském podsvětí, tohle mělo styl. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama