Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falcone vo svojom tajnom väzení mučí Mooneyovú, jej poskok Butch ju však zachráni. Potom sa Mooneyová vyberie do svojho bývalého nočného klubu, aby si vybavila účty s Tučniakom. Gordon s Bullockom zatiaľ vyšetrujú vraždu korunného svedka, ktorá sa stala priamo v budove polície. Spôsob vraždy ukazuje, že vrahom bol buď policajt, alebo niekto, kto s nejakým policajtom spolupracuje. Aby sa Selina zbavila Bruca, tak mu povie, že nikdy poriadne nevidela vraha jeho rodičov. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (4)

Joker99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tohle není tvůj dům. Jseš drogový dealer a vrah. Nepatříš sem. Nezasloužíš si odznak." Po minulé epizodě tvůrci šlápli trochu vedle, ale jen maličko. Selina se zachovala hodně hnusně, ale i tak patří mezi mé nejoblíbenější postavy. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Biely muž trpiaci zdravotným postihnutím potom ako preberie podnik rybke ju neprinúti pokľaknúť si na zem a pobozkať jej topánky, ale keď sa karta nachvíľu obráti musí biely postihnutý muž pobozkať topánočky mladej sebavedomej afroamerickej alfasamici...njn, ak sa na "korektnosť" človek pozrie takto už to tak korektné nevyzerá. Inak opäť vydarená epizóda a jim Gordon sa so svojou snahou v boji proti korupcii zamotáva stále viac. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama