Reklama

Reklama

Náhodná známosť

  • Česko Náhodná známost (viac)
Trailer

Donna cez deň pracuje v kníhkupectve a po večeroch baví obecenstvo brooklynského klubu ako stand-up komička. Po jednom zo svojich výstupov sa dozvedá, že jej priateľ sa s ňou rozchádza. Donna sa opije a ešte v ten istý večer skončí v posteli s Maxom, s ktorým sa náhodne zoznámila v bare. Ráno, kým on ešte spí, z jeho bytu utečie. Po niekoľkých týždňoch zistí, že je tehotná. Zároveň jej zamestnávateľ oznámi, že jej bez práce, pretože kníhkupectvo končí svoju prevádzku. Donna sa rozhodne pre potrat. Medzitým sa znovu stretne so sympatickým Maxom. Chce mu povedať, čo sa stalo, ale napokon nenájde dosť odvahy. Namiesto toho pozve Maxa do klubu, kde sa o svoju situáciu podelí verejne na javisku s celým obecenstvom. Max v priebehu jej vystúpenia z klubu odchádza... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (31)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ten úvod mi celý film tak zprotivil, že jsem se do něj nemohl dostat tak, abych si druhou polovinu, nebo spíš poslední třetinu užil tak, jak by si snímek zasluhoval. Postavy mi na začátku byly tak protivné, hlavně hrdinka filmu, že jsem se celou dobu cítil otrávený. To se vezlo celou dobu, a tak jsou dojmy spíše rozpačité. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pre podobné malé jú es good eeling filmíky sa slovenský dabing vôbec, ale vôbec nehodí. Niežeby bol zlý, to nebol, ale proste jedine v angline sa to myslím dá pochopiť tak, ako to tvorcovia zamýšľali. Jasné, že toto platí všeobecne, ale proste pri niečom, čo sa nejak vzdialene blíži k mumblecoru (či ako sa to píše) to platí dvojnásobne. Inak hlavná hrdinka mi pripadala zaujímavá tým, že asi každému bude zo začiatku nesympatická a síce sa príliš nevyvíja, ale človek si na jej atypickosť zvykne a začne chápať aj toho jej nápadníka. No hold ženy do tridsiatky a decko, to v dnešných časoch nejde dokopy. Treba si zvykať. ()

Reklama

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý, jak se tu komentující docela úhledně dělí na ty, co Donna celou dobu "hladila po duši", a naopak na ty, kterym byla od počátku protivná. Já tu jsem, abych zastával oba tábory. Na jednu stranu se hlavní hrdinka, zvlášť na stand-up komičku, vůbec neumí vyjadřovat a její neustálý "like" mi fakt dralo uši; na stranu druhou se mi postupem času dostávala víc a víc pod kůži, až to nakonec celý relativně klapalo. Žádný indie terno se nicméně rozhodně nekonalo. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Donna by bola skvelá úloha pre Zooey Deschanel. Hrá ju Jenny Slate, skôr Ellen Page typ, navyše bez jej krásy. Nesympatická herečka. Stand up dáva, je vtipná a má v sebe niečo chlapského (opak nežného), celý čas na mňa pôsobila ako dominantná lezbička. V romantickej roli sa s ňou nejak neviem vyrovnať. Scenár dosť v pohode ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Jenny Slate podává v rámci komedie fakt vynikající výkon, jakej byste v tomhle žánru v Hollywoodu opravdu často špatně hledali. Celkově jedno z nejsympatičtějších děl, které jsem poslední dobou viděl, kterému jsem vděčný hlavně za svižnost a stručnost děje. (Vidíte, vy ostatní režiséři? Komedie nemusí mít 3 hodin a 20 zápletek). Nadprůměrná podíváná rozhodně. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Film bol natočený za 18 dní. (dwdb)

Reklama

Reklama