Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Radim Kraviec alias Káčko (Hynek Čermák) sa vyznačuje vysokou inteligenciou a talentom pre dokonalý podvod. Kde iní siahajú po zbrani, on využíva lesť, armádu právnikov a monštruózny kapitál. Bez mihnutia oka okráda štát o miliardy korún. Uvedomuje si však hranicu, ktorú nesmie prekročiť a ľudí, čo mu stoja v ceste, fyzicky nelikviduje. Vďaka kontaktom na politickej scéne pripravuje ďalší svoj triumfálny kúsok - ovládnutie spoločnosti Čepra, ktorá kontroluje všetky zásoby pohonných hmôt v republike. Ak to vyjde, urobí obchod storočia. Káčka však nečakane zradí jeho pravá ruka, Albánec Dardan Cirkel, ktorý spolupracuje s hospodárskou kriminálkou. Nemožné sa stáva skutočnosťou. Nepolapiteľný tunelár Káčko končí vo väzbe a štát nepríde o miliardy korún. Aspoň zatiaľ nie. Keď sa Kraviec vďaka šikovným právnikom dostane už onedlho na slobodu, rozbieha neľútostnú mašinériu pomsty. Jeho povestná opatrnosť aj chladná myseľ nenávratne miznú, prekračuje všetky hranice a z finančného zločinca je zrazu neľútostný sériový vrah a krvavý mäsiar. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (491)

RelaxMan 

všetky recenzie používateľa

Po " Příběhu kmotra " další hodně povedený kousek z naší produkce. Skvělá režie, kamera, střih, kostýmy, make-up, rekvizity a soundtrack. Musím vyzdvihnout i herecké výkony, protože tady hrají všichni velmi dobře. Výběr herců se povedl na jedničku. Film šlape jak má, divák se u toho nenudí a často se i zasměje vtipným dialogům. Co říci na závěr: Na Afričana se teda těším hodně. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Na úvod by som poznamenal, že ak by mal slovenský Únos podobnú kameru, ako Gangster Ka, bol by som s ním o dosť spokojnejší. To platí aj o zobrazení gangstrov, ktorí pôsobia ako hajzli aj bez toho, aby museli neustále nadávať. Takže bližšie k tej kamere. Film má pomerne temnú, tmavomodrú atmosféru, pričom sme často v luxusných barákov a pozeráme sa na drahé autá. Napriek tomu to pôsobí veľmi chladne a necítime sa v takomto prostredí dobre. Čo je dobre. Lenže potom tu máme scenár, v ktorom som sa chcel zorientovať, ale prestalo ma to časom baviť a nakoniec mi to bolo jedno, úplne mi stačilo ku šťastiu, že Ká je vo väzení a potom už nie je. No a že sa to nedá hodnotiť ako celok, keďže je to iba polovica príbehu, tak aj to hodnotenie je iba zbežné. ()

Reklama

Lukrecie 

všetky recenzie používateľa

" V týhle zemi je takový bordel, že nikdo neví, kdo komu co krade." Čekala jsem mnohem víc, nějak se mi to nezdálo herecky (Hynek Čermák i Vlastina Svátková ano) a zpracováním uvěřitelné. Vadilo mi, že se měnila postava vypravěče "průvodce" filmu. S touto tématikou mě mnohem více zaujal Příběh kmotra. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Nečakane skvelá a dobre pozerateľná gangsterka made in Czech republic. Prišli sme na to, až aj v našich končinách sa to dá. Možno to chce len šikovného režiséra (to je maličkosť, že?) , dobrý scenár a obsadiť asi menej známe tváre. Koho by zaujímalo vidieť stále tých istých... Najzaujímavejší bol mafián, rozprávač, ktorého hral srbský herec Bjelac. Ja si neviem fakt predstaviť staré známe české tváre ako hrajú gangsterku...Výnimkou je J. Hanzlík v menšej roli. Prekvapila ma V. Svátková, Slovenka s českým menom. Fakt pekná a talentovaná, kde bola doteraz? Hlavný gangster menom Kraviec ma dosť zaskočil, asi trikrát som si scénu, kde sa predstavuje pretočil, či som dobre počul...Moje priezvisko znie takmer rovnako...Výsledok musím pochváliť a teším sa na pokračovanie. 80%. ()

Othello 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná zábava sledovat jak scénář, dramaturgie, ba ani tvůrce plakátu nestíhá dynamiku a cílevědomost režiséra, který sice nemá původní styl, ale napodobovat západní formální metody kriminálek dokáže perfektně. Už jen to, že herci projednou nehrajou jak v divadle, ale jak ve filmu (jakkoli postsynchrony zase válčej), střih na sebe navazuje a každá scéna má ve filmu své opodstatnění mě potěšilo natolik, že jsem začal ignorovat redudantní overvoice, retardované dialogy či jasný finanční deficit oproti ambicím režie. Bavil jsem se výborně a celý čtyři hvězdy jsou pro Pachla. ()

Galéria (127)

Zaujímavosti (15)

  • V období, kdy se děj filmu odehrává ještě neexistovala společnost Leo Express, tudíž jejich vlakem nemohl nikdo cestovat. Stejně tak nově přejmenované Letiště Václava Havla se dříve nazývalo Ruzyně. Podobně jsou na tom i použité loga medií, které dnes již mají jinou podobu atd. (necisty)
  • Natáčelo se také v JAR a v ČR, konkrétně ve vazební věznici Hradec Králové, v obcích Vonoklasy, Nižbor, Mukařov, v hotelech Prague a Expo. (M.B)
  • Všechny zahraniční scény byly natočeny na Kanárských ostrovech. (zbyshek)

Súvisiace novinky

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

02.06.2016

Ve dnech 30. a 31. května, obohatila program Zlín Film Festivalu 14. ročník konference o filmovém marketingu Duhová kulička. V rámci konference byla také oceněna nejlepší marketingová kampaň k filmu… (viac)

Reklama

Reklama