Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (40)

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"My appearance is designed to be familiar and to put you at ease." _____________ Najprv som si myslel, že nápady v Rickovi a Mortym budú každou sériou geniálnejšie a šialenejšie, ale štvrtá séria tohto seriálu ma presvedčila o tom, že už budú iba šialené... Na rozdiel od predošlých sérií mi niektoré vtipy a myšlienky už neprišli také premyslené ako tomu bývalo kedysi (ale samozrejme, že sa tu našli aj nejaké naozaj premakané epizódy, no bolo ich veľmi málo) veľakrát boli šponované do ohromných extrémov, kvôli čomu u mňa strácali na prehľadnosti. Napríklad šiesta epizóda je bezchybnou ukážkou toho, čo mám na mysli – pri sledovaní tejto časti som ani nemal pocit, že by som pozeral Ricka a Mortyho – nedokázal som prísť na to, o čo tam išlo, a či to vôbec malo nejaký ten dej (dúfam, že takejto epizódy sa v tomto seriáli už nedočkám, ale bojím sa, že áno). Ale na druhú stranu, hadia epizóda bola neskutočne parádna (možno aj najlepšia z celej tejto série) a práve pri nej som sa cítil, ako keby som znovu pozeral prvú sériu Ricka a Mortyho. Verím, že sa to nestalo naposledy... A práve kvôli tejto kolísavosti v kvalite dávam štvrtej sérii Ricka a Mortyho iba 7,5/10, som zvedavý, čo prinesie séria č. 5... _____________ "Where do you want to die?" "Susan, is conference room 3 available?" ()

Klajnik odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První polovina čtvrté série je naprosto otřesná. Otravné a levné (nikoli nápadité a chytře vystavěné). Měl jsem pocit, že tvůrci měli udělat nějakej počet epizod, ale vlastně se jim do toho nechtělo a neměli ani nápady, tak něco splácali a mě to přišlo jak třicátá sérka Simpsonů, kde už postavy postrádají vlastní osobnost a fungují jen (na principu setrvačnosti) jako karikatury sebe samých. Výsledek je infantilní, hloupý, afektovaný, trapný... Druhá polovina byla lepší, ale ne o moc. Stále mě nic nerozesmálo, ale už to alespoň nebylo tak strašně "levný". 1,5/5 - Doufám, že tvůrci nevyplýtvali všechen svůj elán a všechnu svou nápaditost během tří sérií. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre mňa znova funkčné. Dokonca aj reklamný šiesty diel, kde takmer nič nedáva zmysel. Seriál si drží svoj štandard. Nielenže sa vracia k starým postavám a dejovým líniám, kde obohacuje líniu vzťahov, hoci len v malom počte častí, zároveň si ale ide svoje v ďalších uletených dobrodružstvách, kde sa niektoré stávajú kultovými - The Old man and the Seat alebo perfektný Promortyus. Niečo, čo pre mňa funguje na všetkých leveloch a úrovniach. 4. séria - 100% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Den, kdy ohodnotím libovolnou z nových sérii Ricka a Mortyho něčím jiným než pěti hvězdama, bude dnem, kdy internet imploduje do červí díry, ta následně vytvoří transcendální spojnici mezi naším světem a bezpočtem alternativních realit, a z těch začne proudit krvelačná masa našich vlastních klonů, lovících ostatní humanoidy kvůli těžbě zubní skloviny, která v technologicky vyvinutějších multiversech slouží jako univerzální palivo do převaděče spojitosti. Ten seriál je tak dokonale debilní, že se u každýho dílu řehtám jak protrženej. ()

Batahst8 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

9/10. Nejslabší série, ale furt to dokáže bavit (káď s kyselinou v 8 díle, celý 4. a 5. díl, atd.) a poslední díl (Ten nejlepší) dokáže i dojmout. Postavy fungují, scénář je dobře napsanej, naanimovaný je to dobře a kupa odkazů na filmy ať jsou to Danyho parťáci, Terminátor, Edge of tomorow, Vetřelec, Návrat do budoucnosti, atd. Bohužel nejslabší sérka, ale furt je velmi kvalitní a těším se na další. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (18)

  • Rickova zbraň připomíná Gluon Gun z videohry „Half-Life“. (Iktus)

Reklama

Reklama