Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenzie (59)

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

Otázka kto a prečo tu nie je zodpovedaná, ale ide len o akciu a tú spĺňa na amatérsku produkciu výborne. Samozrejme, je to s tým zabíjaním ako na páse prepísknuté. Správanie žoldnierov bolo solídne blbé, inak by bola Lara mŕtva každú minútu. Pekné, že všade už jej vzhľad dávajú podľa najnovšieho dielu (Tomb Raider z 2013), kde vypadá nádherne - ak je to teda ona, vzhľadom na posledné slovo tej "ne-návnady". Keďže celé to vystihujú slová beh po lese a radová likvidácia desiatok nepriateľov, nič mystické, temné ani záhadné, čiže žiadna prechádzka v jaskyni s fakľou ani niečo podobné sa nekoná...Na hercov som si musel trochu zvyknúť :-) Niektoré hlášky boli fakt komické. Zvažoval som 5*, pretože to naozaj muselo dať neskutočne veľa prostriedkov, nadšenia a práce, lenže keď si zoberiete taký film Lov na Gluma... ()

ondrula 

všetky recenzie používateľa

Poloprofesionální akční jízda, která pokořuje svoje větší filmové protějšky. Silně motivováno poslední herní Larou. Z choreografického hlediska dokonalé, Cassnadra Ebner herecky taky výtečná, jen mi přišlo poměrně neuvěřitelný, že by za takovou chvilku zmastila snad stovku žoldnéřů (kteří působili dost naivně a amatérsky), ale to už je holt Lara. ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Poloprofesionální kraťas inspirovaný herním Tomb Raiderem (2013), jehož stylu se velmi věrně drží (včetně přepáleného body countu, kterým hlavní hrdinka rozpráší grupu záporáků s hodně mizernou UI a muškou :-); a samozřejmě jejího výrazného hekání). Po akční a kaskadérské stránce jde pak o úžasnou záležitost zcela se vymykající kategorii "fan-filmů", s dynamickou kamerou a skvělou hudbou, až mi z intenzity zoufalého boje o přežití naskakovala husina. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ide o jednu celistvú akčnú sekvenciu s nezodpovedanou ( aspoň nie pre mňa ) záverečnou pointou. Je to s prihliadnutím faktov naozaj jeden z technicky najlepšie natočených krátkometrážnych filmov akéhokoľvek žánru a boduje aj v iných veciach. Aspoň takto ( remeselne ), mal byť natočený najnovší reboot ( 2018 ). ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Machy, lišajníky, ihličnany, obloha, húšťava, skaly. Rýchly bežec s adrenalínom prekliato vysoko. Presne to je štýl hôr, presne to je moja myseľ v horáh. Nikto nekričí o záchranu, nemôžete bežať mimo turistický chodník. Ja neviem, ale to je jednoducho amatérsky fan film pre milovníkov TR. Riešiť čo je zle nasnímané alebo nereálne je pokrytecké. Ja som spokojný. Ďakujem za linky. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené