Reklama

Reklama

Za nepriateľskou líniou: Tajná misia

  • Česko Seal Team 8: Za nepřátelskou linií (viac)

Počas neschválenej tajnej misie v Afrike odhalí malá špeciálna jednotka Námorníctva Spojených štátov SEAL informácie poukazujúce na plánovaný predaj obrovského množstva uránu, ktorý je vhodný na výrobu zbraní. Bez predchádzajúcich príprav a akejkoľvek pomoci sa musí tím počas necelých tridsiatich šiestich hodín prebojovať cez neľútostnú armádu vojenského diktátora, ktorá stráži tajnú uránovú baňu ukrytú hlboko uprostred zradného Konga. Ich cieľom je zaistiť urán a odhaliť neznámeho kupca. Krajine, ktorá je jednou z najväčších hrozieb Ameriky, totiž ostáva už len posledný krôčik k tomu, aby sa stala skutočnou jadrovou veľmocou a len Seal Team 8 jej v tom môže zabrániť! (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Zdá sa, že od absolútneho dna šaškárne (robenia z diváka debila) to zachraňuje práve tá akcia. A tá nie je úplne márna, vlastne je celkom dobrá. Efekty, načasovanie, lietanie áut, rakiet, tiel. Akurát mám menšiu výhradu, hlavný geroj sa mal volať Terminátor. A ten čo "vybuchol" na tej priehrade sa nemal rozplácnuť ale vybuchnúť. Alebo si snáď myslíte, že keď vás zasiahne raketa, že sa rozplesknete ako balón?

Ináč je to už po zvyšok filmu poväčšinou vytieranie podlahy s divákom. Armádne velenie je tupé ako neandrtálci. Vojak sa vyspí s neznámou ženskou o ktorej nič nevie a pozná ju možno 2 dni. Vojaci idú bez podpory, bez krytia do absurdných bojov, ktoré sú vopred odsúdené na neúspech. Hlavne sa chvíľu zdá, že nepriatelia doslova len čakajú na odstrel ako terče na strelnici (Tongovi chlapi). Plus z uránovej bane si robia U.S. vojaci doslova korzo, keď sa tam promenádujú úplne nechránení. Hlavne, že kúsok predtým jasne povedali, že v uránovej bani zomierajú baníci na ožiarenie.Nehovoriac o tom, že celú vojnu s presilou možno 100-200 chlapov robí "malá špeciálna jednotka seal 8". To ešte zdôrazňuje absurdnosť a takmer komickosť celého deja.

Reklama

Reklama