Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevinovi (Andrew W. Walker) a Rachel (Michele Hicks) Fosterovým sa práve splnil jeden sen, nasťahovali sa do svojho vysneného bytu. Ešte tak potomka a všetko by bolo ideálne, aspoň sa to tak spočiatku zdá. Nepomáhajú však žiadne terapie, žiadne sedenia u lekárov a ani liečby. Navyše, postupne začnú pár sužovať mučivé sny a vidiny. Počujú plač dieťaťa a okolo bytu sa potulujú zvláštni ľudia, čo má pomaly dopad aj na ich vzťah. Keď sa im konečne podarí splodiť potomka, zavládne u oboch eufória a úľava. Tá však nemá dlhé trvanie a pobyt v apartmáne sa postupne, ako sa blíži termín narodenia dieťaťa, stáva čoraz neznesiteľnejší... (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Miš-maš spájajúci v sebe prvky strašidelného domu, ázijského hororu z prelomu tisícročí a Rosemary má dieťatko, ktorý sa snaží byť atmosferickým, napätie postupne graduje a atmosféra hustne, aspoň tak si to asi tvorcovia predstavovali. Výsledok však nezodpovedá ich snaženiu, film trpí na pomalé tempo, prvé 3 minúty prezradili priveľa a zvyšok sú klišé, ktorým k tomu, aby diváka zaujali, chýba remeselnícka zručnosť a správna načasovanosť. Zaujme tak akurát hororová veteránka Dee Wallace, ktorej bol daný oveľa väčší priestor ako iným dvom legendám B-filmu, Ericovi Robertsovi a Costasovi Mandylorovi. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Po miliónty krát - párik sa nasťahuje do nového domu s tragickou minulosťou a začne sa im objavovať duch predošlej majiteľky. Takže nasledujú nočné mory, niekoľko duchárskych výjavov, divné zvuky a detský plač (takže aspoň snaha o navodenie atmosféry tam bola), niekoľko nefunkčných pokusov o ľakačku a nesmie chýbať scénka so zrkadlom, bez ktorej sa to asi ani nezaobíde. Pre mňa strašne slabý, nevýrazný, duchársky podpriemer. Nebolo tam síce nič, čo by ma urazilo a nemal som to nejaký väčší problém dopozerať (nakrútené v pohode a herci neotravní), ale taktiež tu nebolo nič, prečo by som to mal chváliť či nedajsatan odporúčať. Sú totiž aj omnoho lepšie. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Prichádza na mňa neuveritelná a písmenkami nepopísatelná divácka únava, pri sledovaní podobných "house" nezmyslov, ktoré len okusávaju už dávno ohlodanú kosť a to vo všetkých smeroch. To čo tu predviedol snaživý štáb, to Jessica zmákla v 1 American H. S. epizóde. Shitty pregnant wannaby hu-hu by...anyway. Bod za šikovne umravnený cover. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama