Reklama

Reklama

VOD (1)

Bradley (Ross Nathan), Zach (Herbert Russell) a Ed (Ben Begley) vyrazia na oslavu konca slobody ich homosexuálneho kamaráta Douga (John Livingston). Ten si má vziať Traceyho (Sam Pancake). Lenže páni sa po divokej jazde prebudia v akejsi dystopii, v ktorej prebieha súťaž medzi filmovými postavami. Vyhrá ten, kto sa nenechá zavraždiť. Priatelia zisťujú, že sa do vražednej súťaže prihlásili dobrovoľne vo chvíli, keď boli pod obraz opití. Teraz sa však už zo súťaže nedá vystúpiť. Vo chvíli, keď sú priatelia vysadení na bojové pole, sa im navyše stratí ženích Doug. Bradley, Zach a Ed sa ho teda vydajú do okolia hľadať. Stávajú sa však cieľom útoku rôznych filmových postáv (Thor, elfovia, indián, Carrie atď.). Tieto postavy nielenže sa snažia zabiť Bradleyho a spol., ale zabíjajú sa aj navzájom. A tak sú po niekoľkých pokusoch o ich zabitie priatelia nútení zažiť upálenie skupiny žien, Zachovi priamo pred očami indián zabije modrú nahú elfku, do ktorej sa Zach zamiloval, a sú pobodaní geneticky upravenými osami, ktoré z nich majú urobiť homosexuálov. Kvôli napadnutiu osami sa rozdelia, ale onedlho Edovi dôjde, že môžu vyhrať, len ak budú držať spolu. Tomu nasvedčuje aj zmena pravidiel hry tak, ako ju vyhlasuje šialený producent, ktorý má všetko na starosti. Ed sa v súťaži stretáva so sedemnásťročnú Amazonkou Katnip (Rita Volk), do ktorej sa zamiluje. Dievča priateľom spoľahlivo pomáha zabiť ich protivníkov, nakoniec však sama umiera Edovi v náručí, keď mu pred svojou smrťou ukáže prsia. V tú chvíľu sa priateľom podarí konečne nájsť Douga. Šialený producent však opäť zmení pravidlá hry, a tak sa majú priatelia pozabíjať medzi sebou pomocou sexuálnych pomôcok. Skupina sa však nemieni šialeným pravidlám podvoliť, a tak na radu Zacha prehĺta jedovaté osviežovače do záchoda a dúfa, že producent ich nenechá zomrieť. V tej chvíli sa však všetci prebudia v hotelovej izbe a uvedomia si, že je najvyšší čas vziať Douga na svadbu. Na svadbe stretáva Ed dievčinu, ktorá sa veľmi podobá Katnip... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Paródie mám rozhodne rád a možno aj preto som na túto taký mierny. Nebola to jedna z tých lepších, každopádne pár dobrých vtipov sa našlo. Sparodovanie Hunger games a Vo štvorici po opici mi celkom sadlo. 2 alebo 3 vtipy ma celkom rozsekali ( u mňa vyhrala ľudská stonožka). Celkovo sa nato pozerá dobre, škoda že Volk tam nebola dlhšie, veľmi pekná herečka. Medzi 2 a 3*, dávam 3*, kým z tohto žánru nevyrastiem. ()

mateas.matt 

všetky recenzie používateľa

Prvne jsem se nechal unest vlnou a bemyslenkovite napalil „odpad”. Zpetne ale vidim, ze je to film, ktery jsem nechtel vypnout a zkoukl jsem ho az do zdarneho konce. Je to parodie a s tim se na tenhle snimek musi koukat. Predevsim pak clovek musi znat filmove „predlohy” aby se mohl zasmat vetsi casti komickych situaci. Vsem doporucuji nejdrive zkouknout Hunger Games, nejlepe i druhy dil, a Hangover, jinak nema moc smysl na tenhle film koukat. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Dát dohromady "Hungover" a "Hunger Games" už podle názvů není až tak těžké. Na první pohled je jasné, že se bude jednat o parodii a nejde opravdu o nic jiného. Tohle je prostě jenom skládka blbých vtipů, kde jediné, co vyniká je Rita Volk, původem uzbecká herečka, která očividně nemá problém s tím, aby zahrála cokoli, navíc je opravdu sexy. Jinak ale celkem klasická parodie, která vyhrává sem tam dobrým vtipem a přítomností pornohereček. ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda jen za ty dvě kozatice. Jinak nebylo na co koukat. Vedle toho je to jasný odpad. Bez špetky inteligence a normálního vtipu. Přišlo mi, že každy, kdo se účastnil této břečky, neměl ani podprůměrné IQ. Ale natáčení musela být opravdu prča - navzájem si očumovat prsní svalstvo a genitálie. Jen nevím, jak dlouho bych si to mezi těmi hovady užíval ?! ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudný nevtipný a naprosto nekoukatelný blábol. Opět jsem se nechal nalákat na hromadu známých filmových postaviček a nedbal jsem zdejšího šedého hodnocení. Člověk by čekal, že aspoň něco, ale v tomhle pokusu o komedii není vtipného zhola nic. Asi neutajím, že mě příliš nebavily ani parodované snímky. Osobně nevidím žádný potenciál na parodování komedie. To mi přijde jako čirý nesmysl, neboť se mi zatím v mém krátkém životě nestalo, že by se to někdy střetlo s úspěchem. V tomhle filmu se prakticky celou dobu pojednává o urážení buzerantů, přičemž to není ani urážlivé, ba dokonce ani vtipné. Proč vůbec něco tak debilního vzniklo? Až je mi za nás za lidi hanba. Dlouho jsem neviděl tak strašně bezúčelný film. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama