Reklama

Reklama

VyVolení - Dom Snov

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 50 min

Réžia:

Tomáš Eibner

Účinkujú:

Matej Cifra - Sajfa

Obsahy(1)

Sledujte novú reality šou, v ktorej šestnásti Vyvolení zabojujú o luxusný Dom snov. Postavia si ho spoločnými silami, ale vyhrá ho len jeden z nich. Čo všetko čaká súťažiacich na ceste k vysnívanému domu a komu sa doň nakoniec otvoria dvere ako majiteľovi? (oficiálny text distribútora)

Recenzie (16)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Původní forma vyvolených se mi zpočátku i trochu líbila a sledoval jsem ji (jak českou, tak slovenskou). Jenže sledování nejrůznějších exotů jak se hádají, chlastají, prcají se brzo „přejedla“. Tady si ty nesympatické hovada alespoň museli máknout a barák si před kamerami postavit. Tři volové a jedna kráva – to bylo finále snů, z nichž si nakonec tučko našel správný klíček a za mohutného zaplaceného aplausu nakonec ten barák i vyhrál. Ta jedna je za to makání a ne jen flákání se u bazénu… ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Muselo byť skutočne "náročné" vybrať tých vyvolených - naj retardovanejších z celého slovenska. Neskutočné čo ľudia dokážu urobiť, kvôli peniazom. Strápňovať sa a ponižovať, len nech to vidí celé slovensko. Ego súťažiacich ani z ďaleka nedosahuje hranicu IQ maloletých. Zúfalé TV podnikajú zúfalé kroky a kŕmia ľudí týmito sračkami, lebo nie sú schopné vytvoriť žiadny zábavný program, ktorý by nie len dnešných mladých poučil, ale aj vychoval. Tak teda tí slepí - čumte. My ostatní si v archíve pozrieme - MOŽNÁ PŘIDE I KOUZELNÍK - http://www.youtube.com/watch?v=_cpHe20QHpU ()

Reklama

Rawar

všetky recenzie používateľa

Tak tady asi jedině pět a nebo odpad :-D Protože účastníci této "prijebané" reality show jsou do jednoho, prapodivné existence a jsou tam zástupci všech možných povahových rysů, jejichž inteligenční koeficient není valné úrovně, hodnocení by mělo být velice nízké. Koncept hry je praštěný asi ještě o trošku víc než drtivá většina chlapců a děvčat a vrchní komentátor, který pravděpodobně velice tíhne k pánskému pohlaví, je značně diskutabilní, z pohledu jeho dovedností. Jenomže mě to všechno hrozně baví, rád sleduju takové individua a nemůžu si pomoct ale je to pro mě zábavné na tolik, abych to snad dokoukal celé :-D Jsem velký fanda Mama ožeň ma a různých svérázných relácií našich slovenských bratrů, tohle je jedna z nich :-D Mám za sebou 25 dílů a nebojím se že bych v tom nepokračoval :-D ()

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Akosi nechápem tento "zábavný" formát. To sa má človek hodinu pozerať na to, ako partia zväčša manuálne úplne neschopných podivínov a narcistov mukluje na stavenisku, ako sa sústavne hašteria kvôli tomu, kto viac pracuje a ako celé dni snívajú o chľaste, ktorý im tam JOJka dožičí len občas ako formu odmeny? Debilnejšiu "reality show" som snáď v živote nevidel... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pôvodný projekt "VyVolení", ktorý sa vysielal v roku 2005, bola šialená reality show, do ktorej vybrali vzorku totálnych magorov, psychopatov a extravagantných podivínov, izolovali ich a sledovali kamerami každý ich krok. Nerobili nič len žrali, pili a navzájom sa dojebávali. Na svoju dobu to bola drsná divočina. O osem rokov to chceli vylepšiť tým, že Vyvolení už nemali len zaháľať a hádať sa, ale mali spoločne postaviť dom, ktorý jeden z nich vyhrá. To sa však ukázalo ako úplne blbý nápad. Bolo to nudné, trapné a hlúpe. Odpad! ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama