Reklama

Reklama

Monsters - Temný kontinent

  • Veľká Británia Monsters: Dark Continent
Trailer 2

V tomto akcí nabitém pokračování, které se odehrává deset let po událostech úspěšného sci-fi Zakázaná zóna od režiséra Garetha Edwardse, se mimozemské příšery rozšiřují na Střední východ. Ve snaze snížit jejich počty byla do jedné nejmenované blízkovýchodní země umístěna americká armáda, která odtamtud pravidelně provádí kobercové bombardování pouště. Kromě velkého množství obřích mimozemských mrtvol má jejich počínání za následek také děsivé ztráty na životech obyčejných lidí. Armáda proto vede válku na dvou frontách - bojuje proti povstalcům vyzbrojeným pancéřovkami a improvizovanými výbušninami, ale i proti monstrům, která se prohánějí kolem pouště. (Cinemax)

(viac)

Diskusia

Skleni

Skleni (hodnotenie, recenzie)

no po dnesnom zhliadnuti celeho filmu, a teda fakt ze celeho, co sa budem radit aasi medzi par ludi na svete (nuda neskutocna) musim povedat ze najhorsi film aky som si vedel predstavit. Po jednotke upadok. A preco sa to vola vobec monsters nechapem.. 

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

ambron

No tak teraz neviem. Niektoré pasáže zo začiatku sú IMHO do traileru dosť zle nastrihané a zábery sprevádzané rutinnými zvukovými efektami tuctové. Lenže ku koncu potom sa objavuje viacero zaujímavých prvkov a dokonca vizuálne vyladených efektných scén, aké som už dávno nevidel. Predtým som mal veľké pochybnosti, ale teraz vo mne skrsla iskrička nádeje, ktorá je zatiaľ dobre živená.

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Javad

Zo začiatku to nevyzerá zle, ale príchod vojakov je trochu divný. Z hlavného predstaviteľa ide des, nesympatický až hrôza (a ten jeho výraz). Ako teaser nič moc.

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Uvidíme, jednotka bola neskutočná paráda (ktorá však nešla klasickou cestou mainstreamového filmu a tak bola úžasne INÁ :-D), ale zmeny režiséra sa bojím (rovnako ako toho, že prídeme o osobitú atmosféru a hlbšiu myšlienku spolu so zaujímavým pohľadom na americkú spoločnosť).

Reklama

Reklama