Reklama

Reklama

Tripp (Lucas Till) je stredoškolský študent, ktorého baví prestavovať staré autá na Monster Trucky. Jedného dňa objaví neuveriteľnú vec - zvláštnu bytosť menom Creech! Aby ukryl svojho nového nezbedného kamaráta, Tripp ho zavrie pod kapotou svojho najnovšieho auta - z ktorého sa tak stáva skutočný Monster Truck! Spoločne sa táto dvojica vydáva na divokú a nezabudnuteľnú jazdu, ktorej cieľom je nájsť stratenú Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružstvo plné humoru a akcie, ktoré len tak ľahko nespomalí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 4

Recenzie (71)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě okopírované rodinné "E.T." dobrodružství sráží zejména samotný pošetilý nápad jak od 4letého kluka (oh, wait…), že kamarádský inteligentní "chapadlovec" z podzemí chlemtá ropu a místo motoru pohání obstarožní truck. Řemeslně ovšem tato volovina dosahuje takové úrovně, že s výjimkou předigitalizovaného finále a nejapných dětinských fórků odfrčí se všemi slušnými automobilovými honičkami překvapivě rychle, plynule a bezproblémově. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Takový ten film, kde nefungují fyzikální zákony, klasické zákony a vlastně ani logika. A kde je hlavní zápornou stranou nějaká korporace s neomezenou mocí a s jediným slabým místem. No a proti všemu stojí parta (resp. ze začátku) dvojice hrdinů a nějaký ten utajený, nový druh. Zkrátka, být to film na nedělní dopoledne, jsem spokojen. Dalo se na to koukat, efekty fajn a příběh typický, bez zbytečně otravných prvků. Nenadchne, ale ani neurazí. 50% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Síce blbosť, ale dá sa to pozrieť a na niečom sa aj zasmiať. Príbeh, či postavy ničím neprekvapia a nič moc prevratne alebo pútavé sa okrem netradičného nového priateľa neudeje. Samotná akcia tiež moc neohúri a je to cielene očividne pre mladšie publikum, ale ma to fajn atmosféru, film plynie ako voda, takže sa to dá pozrieť. 55% - 3* ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pred 30timi rokmi by išlo zrejme o hit medzi mladými. Lenže pred 30timi rokmi, by zrejme nevznikol z dôvodu nedostatočných trikových technológii a pokiaľ áno, asi by to nedopadlo na pohľad dobre. Ide o klasickú ,,spielbergovinu,, ( ak môžem tento žáner takto nazvať ), akoby časom prenesenú do dnešnej doby, ponúkajúc non stop zábavu, s negatívom jediným. A to tým, že si vlastne dnešného diváka nenájde ( viď tržby ). Možno pred 30timi rokmi. ()

DavidS. 

všetky recenzie používateľa

Zvrhle naivní lochnesko-ropák se školní romancí...Vidláci a milovníci monster autíček ztratili soudnost a vypustili na plátno něco, co mělo skončit přinejlepším jen jako kreslený večerníček pro pětileté kluky...Jenže ti nemají řidičák a proto se tu ztrapňují středoškoláci...Till jako vždy nesympatický neherec... ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve městech Chilliwack a Kamloops v Kanadě. (willy1)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)
  • Téměř každé vozidlo použité ve filmu je produktem amerického výrobce automobilů Chrysler. (BMW12)

Súvisiace novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (viac)

Reklama

Reklama