Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená, s dieťaťom... Eva trávi svoje dni tešiac sa z práce masérky, avšak obáva sa blížiaceho sa odchodu svojej dcéry na vysokú školu. Stretáva Alberta, milého, vtipného a rovnako zmýšľajúceho muža, ktorý žije sám. Ako ich romantický vzťah rýchlo prekvitá, Eva sa spriatelí s Marianne, jej novou klientkou. Marianne je krásna poetka, ktorá sa zdá „takmer dokonalá", až na jednu významnú črtu: príliš nadáva na svojho bývalého manžela. Zrazu si Eva uvedomí, že spochybňuje svoj vlastný vzťah s Albertom, keď sa dozvie pravdu o Marianninom ex. Už ani slovo je ostrá, prenikavá komédia, ktorá vtipným spôsobom báda chaos, ktorý často prichádza, keď sa znovu pustíme do vzťahu. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (95)

Mr.Dogman 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se Enough Said neslo v duchu prvních dvaceti minut a nepřibyla by žádná výrazná zápletka, tak bych šel rovnou na plný počet. Enough Said zápletku nepotřebovalo, úplně by stačilo pozorovat skvělou chemii mezi hlavními postavami a nenechat se rušit rádoby originálním příběhem. Jinak ale skvěle pobavilo, až jsem měl pocit, jako bych sledoval konverzaci z Gilmorek. ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Pohodový, poklidný a nenáročný film. Je až s podivem jakou situaci může život připravit. Aby jste po letech potkali svoji dávnou kamarádku a začali chodit s jejím bývalým manželem? Tak to se může vážně stát pouze ve filmu. Ovšem tvůrcům filmu se povedlo vytvořit to věrohodné a s odlehčeným humorem. Bavil jsem se, dávám tři hvězdy.... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Enough said neobsahuje v sebe nič, čo by neobsiahla nejaká časť Ally McBealovej, čo sa týka problémov vo vzťahoch a nejakých tých ich paradoxov. Ale až neuveriteľne príjemne sa na ten kolotoč vzťahov pozerá, Gandolfini sa sem náramne hodí a som rád, že je tu práve on. Pretože nejaká väčšia filmová hviezda, ako napríklad Nicholson, by na seba pútal príliš veľkú pozornosť a aj vyššie očakávania. Kľudne sa k filmu pri nejakej fakt blbej nálade vrátim, akoby na tento účel istý typ americkej nezávislej tvorby priamo vznikal. ()

markotter 

všetky recenzie používateľa

Jediným pozitivem tohoto filmu byl civilně hrající James Gandolfini. Ostatní - a byly to vlastně jenom ženské, řešily celou dobu neskutečný blbiny u kterých měl člověk chuť třísknout do televize, aby už přestaly. Co mě rozesmálo, bylo to, že hlavní hrdinka celou dobu řeší problém, že jí nějakej maník nepomůže do schodů s masážním stolem - není ale Amerika výspou feminismu, kde normální chlap nemůže ženský ani podržet dveře, aby to nebylo harašení? ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • James Gandolfini bol pôvodne skeptický ohľadne prijatia úlohy Alberta, pretože si nemyslel, že by mu táto úloha prirodzene sedela. Ironicky, za svoj výkon vo filme získal niektoré z najlepších ohlasov vo svojej kariére. (Pat.Ko)
  • Snímek měl filmovou předpremiéru na filmovém festivalu v Torontu 2013. (Terva)

Reklama

Reklama