Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená, s dieťaťom... Eva trávi svoje dni tešiac sa z práce masérky, avšak obáva sa blížiaceho sa odchodu svojej dcéry na vysokú školu. Stretáva Alberta, milého, vtipného a rovnako zmýšľajúceho muža, ktorý žije sám. Ako ich romantický vzťah rýchlo prekvitá, Eva sa spriatelí s Marianne, jej novou klientkou. Marianne je krásna poetka, ktorá sa zdá „takmer dokonalá", až na jednu významnú črtu: príliš nadáva na svojho bývalého manžela. Zrazu si Eva uvedomí, že spochybňuje svoj vlastný vzťah s Albertom, keď sa dozvie pravdu o Marianninom ex. Už ani slovo je ostrá, prenikavá komédia, ktorá vtipným spôsobom báda chaos, ktorý často prichádza, keď sa znovu pustíme do vzťahu. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (95)

mac000 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film, kdy divák se sympatiemi sleduje osud hlavních hrdinů. Bezprostředně po shlédnutí filmů bych nepochybně dal o jednu * více, ale s odstupem několika dní se "nadšení" vytratilo. Ale už jenom pro příjemnou vzpomínku na vloni v Itálii předčasně zesnulého amerického herce J. Gandolfiniho (mj. mafiánský boss Tony ze seriálu HBO "Rodina Sopranů") stál film za shlédnutí. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

I kdyby jsem tady našla pár těch kdyby, tak já je ani nehledala, protože jsem byla moc příjemně překvapená z tak milého, úsměvného a inteligentního filmu s kterým mně bylo celou dobu moc fajn. Takových pohlazení na duši jen ať proudí houšť, protože to možná potřebujeme víc než si sami uvědomujeme. Lidský a sympatický nejen jako Albert v Enough Said, ale i jako člověk, James Gandolfini musí vidět tam někde odkudsi z filmového nebe, že mě svým posledním filmem nesmírně potěšil. Díky........ ()

Reklama

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa

Film nevyniká v porovnaní s inými, no stále ponúka zábavný zážitok. Hlavnou pozitívnou stránkou je pre mňa výkon Julia Louis-Dreyfus, ktorá s prepracovaním a autenticitou vnáša do svojej postavy živý a sympatický charakter. Dynamika medzi postavami pridáva filmu miestami to svoje ono, hoci sa môže javiť zároveň aj ako klišé v určitých momentoch. Režisérka Nicole Holofcener sa snažila vytvoriť film, ktorý sa vyhýba tradičným romantickým klišé, no zároveň mu chýba niečo, čo by ho vynieslo nad priemer. Napriek tomu, že sa nemusí stať vášňou každého diváka, stále ponúka príjemné a pobavujúce zážitky, najmä vďaka výnimočnému hereckému prejavu Julie Louis-Dreyfus. 6/10 ()

Mitisko 

všetky recenzie používateľa

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Pohodový, poklidný a nenáročný film. Je až s podivem jakou situaci může život připravit. Aby jste po letech potkali svoji dávnou kamarádku a začali chodit s jejím bývalým manželem? Tak to se může vážně stát pouze ve filmu. Ovšem tvůrcům filmu se povedlo vytvořit to věrohodné a s odlehčeným humorem. Bavil jsem se, dávám tři hvězdy.... ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Vo väčšine jej filmov Toni Collette používa americký prízvuk. Avšak v tomto filme používa svoj prirodzený austrálsky prízvuk. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama