Reklama

Reklama

Spice Girls: Viva Forever

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Veľká Británia, 1998, 5 min

Obsahy(1)

Videoklip od skupiny Spice Girls z albumu Spiceworld k piesni Viva Forever začína otvorením knihy s príbehom, kde dvaja chlapci na lúke nájdu umelú dvojfarebnú vajcovitú škrupinu, z ktorej vyskočí živý kohút na strune. Ten ich vyláka do lesa k inej škrupine, z ktorej vyletí pätica víl pripomínajúcich členky tejto skupiny. Jeden chlapec sa zľakne a ujde, druhého čaká s týmito vílami veľký zážitok. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (12)

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

No jo... Songem Viva Forever se Geri Halliwell rozloučila jak s ostatními členkami skupiny, tak i s fanoušky. Jedná se o jejich poslední společnou píseň, kde si Geri i tak zazpívala jen malou část. Melancholická písnička s krásným videem. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Najlepší klip a pieseň od skupiny Spice Girls, ako keby to ani nebolo ich, aspoň to si myslím. V detstve ma to desilo, dnes si myslím, že to bol úžastný mysteriózny klip, ktorý hudobne je priam pohladením zmyslov. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa odhodlala skupina ku svojmu ďalšiemu hitu klip bez zobrazovania ich pekných tváričiek? Tenzia vytvorená v skupine ( a nielen v tejto, časom sa to ukáže všade ), tomu dala voľný priebeh. Vznikol tak tým pádom klip, ktorý patrí paradoxne k ich najslabším. ()

Reklama

Reklama