Reklama

Reklama

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

  • Slovensko Domov slečny Peregrinovej pre neobyčajné deti (viac)
Trailer 2

Vďaka tajomným stopám, ktoré hlavnému hrdinovi Jakeovi zanechá jeho milovaný dedko, a ktoré poodhaľujú tajomstvá iných svetov a doby, Jake objaví zázračné miesto. Toto miesto je známe ako sirotinec – domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Jeho tajomnosť i nebezpečie sa začnú prehlbovať akonáhle Jake spozná jeho obyvateľov a ich zvláštne, priam neuveriteľné schopnosti... (Cinemart SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (829)

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Možná, že knižní předloha je zajímavá a má své kouzlo... ale Burtonova adaptace nemá ani jedno z toho. Technicky je tenhle film v pořádku - lokace, herci, kostýmy, tohle všechno je krásné a povedené. Ale co z toho, když tenhle film je jedno velké nafouknuté nic. Absolutně mě nezajímalo, co se s hrdiny stane, jaké mají schopnosti a kdo koho má rád. Není to chyba herců, ale kapitána za kormidlem: Tima Burtona. Sirotčinec slečny Pelegrinové totiž postrádá živost, zápal, jiskru, zkrátka to, co máme na starším Burtonovi rádi. Tohle je jen další z jeho filmů, který postrádá srdce - zkrátka mi připadá, že Burtona už nebaví točit a strašně to fláká. A když je vypravěči (chápej režisérovi) jedno, co a jak vypráví, proč by to mělo zajímat nás? ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Poslední skvělý film Tima Burtona, pro mě byla Mrtvá nevěsta. Od té doby jsou jeho filmy nesnesitelné a občas průměrné. Tento je někde mezi a chvílemi mě i bavil (pojídání očí, všemožná monstra). Jako celek ale film nefunguje a délka je v tomto případě dost ubíjející. A vzhledem k pár scénám (pojídání očí) a celkově trochu překombinovanému vyprávění si nejsem jist, že to ideální volba pro děti. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rozporuplné hodnotenia. Ako vidím film asi spadá do katégórie "Milujem alebo nenávidím", nič medzi tým...Úplne súhlasím s komentom Enšpígla. Ten film má tu moc preniesť vás v čase späť do detských čias a prežiť neuveriteľné dobrodružstvá. Zaujímavý príbeh, navyše cestovanie v čase, to som mal vždy rád a všetky postavy majú nejakú zaujímavú schopnosť, ktorými mi neustále pripomínali X-menov. Celý film je jedna parádna jazda, Od "Karlíka" T. Burton nič lepšie nenatočil. Eva Green je úplne úžasná a obľúbil som si ju ešte viac. S. L. Jackson lieta z filmu do filmu a občas sa to vyplatí. Keď urobil "Buu!" , tak som sa vážne dobre zasmial. Poniektorí tu majú poznámky, že nie je jasné akému divákovi je film vlastne určený. Myslím, že kategória rodinný hovorí úplne jasne, že film je pre každého, kto je rozhodnutý dať mu šancu. Ja som dal a neoľutoval. U mňa plný počet a moje deti boli tiež max. spokojné, takže moje 100% hodnotenie si možte kľudne vynásobiť krát 5 členov mojej rodiny... ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Burton verze 2016. Hollywoodské pohrdání divákem v plné nahotě. Film není špatný, ale vykalkulovaný zcela určitě. Taková ta dnešní sázka na jistotu. Nakonec jsem tuhle taškařici pobral, ale stálo mě to více úsilí než jsem v minulosti vyvinul u podobných Burtonovek. PS: Nenechte se zmást, S.L.Jackson i Eva Green jsou ve filmu poměrně málo a veliký prostor dostávají děti. 55% ()

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Nejen krásně temné, záhrobní a strašidlácké ale i vtipné. Časoprostorová zápletka zapletena tak dobře, že bylo nutno vyvinout nemalé úsilí k jejímu rozuzlení. Všechno v pohybu. Závěrečná bitka na pouti mě pobavila asi nejvíc. Moc ráda jsem se ponořila do těchto dobrodružných vln a s potěšením to udělám znovu. Těch pár úsměvných momentů, které jsem zaregistrovala, mi nemohlo pokazit celkový dojem. Jsem nadšená. ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (33)

  • V areálu sirotčince stojí socha dinosaura vystříhaná z keře. Jde o odkaz na jeden z předchozích filmů Tima Burtona Střihoruký Edward (1990), v němž titulní hrdina ostříhá keř do tvaru dinosaura. (Lesnik)
  • Grafici nechali na plakátu skrytý vtip. Jde o přidané vikýřové okno sirotčince (ve filmu má jen dvě). Díky tomu a vlasům Evy Green (slečna Peregrinová) to vypadá, jako by se dům usmíval. (SLOTH)

Súvisiace novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (viac)

Reklama

Reklama