Reklama

Reklama

Posledné dva roky sa Ben (Kevin Hart), strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi (Ice Cube), že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži pocíti, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (184)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $134,202,565Tržby Celosvetovo $153,690,846Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,831,756Tržby za predaj DVD v USA $20,956,592║ klasická americká výplachovka, ktorá ponúkne len povrchný ukričaný humor, ďalšia zbytočnosť, neviem na aké dno sa chcú američani z úrovňou komédii dostať /35%/ ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Vím že to je blbost, ale já mám takové filmy rád. Stačí když se k sobě přifaří dva odlišní a vtipní chlápci a mám o radost postaráno. Není to sice ani tak vtipné jako spíš akční, ale kdyby se v tomto filmu oběvoval vynucený humor bylo by to jen ke škodě a když se objevuje v té správné chvíli kdy má je to lépe. ( 29.11.14/PC ) ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Presne tá klasická komédia akú som čakal. Ice spolu s Kevinom skvelá dvojka, chémia tam je , občas príde niečo vtipné, niekedy je to ale naopak trápne. Baviť sa budete ale nič ale nič viac nečakajte. Šiel by som aj vyššie ale nesmial som sa tak, ako som očakával. Tika je riadna kočka, škoda že je tam tak málo. U mňa za silnejšie 3*. ()

Dyas 

všetky recenzie používateľa

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po dlhej dobe negerska komedia na ktoru som sa tesil, lebo trailery mi pripadali vtipne a Kevina Harta povazujem za novu vtipnu negersku hviezdu. Nakoniec som ale zo samotneho filmu sklamany, pretoze najlepsie vtipy boli v trailery (niektore vyzneli dokonca vtipnejsie ako vo filme vdaka tomu, ze vo filme boli alternativne zabery). Pripada mi, ze za slabsi vysledok môze hlavne reziser, ktory nevie odrezirovat potencionalne vtipne sceny s adekvatnym timingom. Tym padom sa moze Kevin Hart snazit jak divy, ale vela jeho infantilnych etud vyjde na zmar. Napriek tomu prave vdaka hercom je to stale slusna komedia. Chemia medzi otravnym Hartom a dobre obsadenym nesympatickym drsnym negrom Icom Cubeom funguje bezchybne. Len vdaka nim davam filmu tesne aj tu tretiu hviezdicku. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené