Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miranda sa snaží zachrániť ostrov, Eleanor otvorí staré rany, kapitán Vane má problém... Retrospektíva. Otec Thomasa Hamiltona, lord Alfred Hamilton, sa rozhodne, že pirátov neomilostí, ale vyšle proti nim svoje lode, aby zničili ich hniezdo v Nassau. Pomaly ale isto sa vyvíja sľubný vzťah medzi Mirandou Barlowovou a kapitánom Flintom. Utajený nezostane ani konflikt medzi Thomasom Hamiltonom a kapitánom Flintom. Ako na to zareaguje ich najbližšie okolie?

Flint začal ostreľovať pevnosť a čoskoro sa ju chystá vziať útokom. Slečna Barlowová, ktorá sa od pastora dozvedela, koho Vane väzní, okamžite vyráža za Flintom, aby ho prinútila zastaviť útok. Je presvedčená, že ak by Abigail vrátili jej otcovi, ktorý je guvernérom kolónie Karolína a kedysi bol tiež ich dobrým priateľom, tak by Flintovi udelil milosť. Za Eleanor prichádza jej otec a snaží sa ju presvedčiť, že by mala začať s legálnym podnikaním a na svojich lodiach prevážať tovar miestnych farmárov, čo by on sprostredkoval. Vane sa medzitým vydáva hľadať Flinta, aby ho zabil. Vie, že pevnosť nedokáže ubrániť a vzdať sa odmieta. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

ZeroCZ1233 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobrá epizoda, ale nic, co by stálo za pětikvalt... a pak přišel závěr, jež prolínáním současna s flashbacky vysvětlil jednu z hlavních motivací, proč se Flint chová tak, jak se chová. Jistě, nebyl to žádný scenáristický majstrštyk, ale bylo to něco, co bych zrovna v tomto seriálu nečekal a to se musí ocenit. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V úvodu pátého dílu jsem měl dojem, že to dotáhne na plnou palbu, pak se ale znovu příliš často objevovala Miranda Barlow, navíc jsem se dozvěděl, že by se Flint měl plavit pod duhovou vlajkou a to už mi přišlo trochu příliš. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama