Reklama

Reklama

Jason Stevens (Logan Bartholomew) splnil všetkých 12 úloh, ktoré mu starý otec Red zanechal v testamente ako podmienky pre získanie dedičstva. Pre bezstarostného chlapca, zvyknutého na hýrivý život v blahobyte, to bola skutočná skúška reálnym životom, v ktorej mal spoznať, aký je rozdiel medzi bohatstvom a šťastím, a zistiť, či je schopný žiť ako zodpovedný muž.  Jason zdedil po starom otcovi dar, ktorého súčasťou je aj správa miliardovej nadácie, čo však jeho rodina neustále spochybňuje a rieši žalobou. Na súde Jason prichádza o všetko. Táto okolnosť mu tiež bráni, aby požiadal svoju snúbenicu Alexiu Drummondovú (Ali Hillisová) o ruku skôr, než odíde na dlhší čas do zahraničia. Keď Jason získa od svojho právnika denník starého otca Reda, strávi celú noc čítaním príbehu o jeho vzostupe z chudoby k úspechu a bohatstvu. A ráno je z Jasona celkom iný človek. Je to muž, ktorý sa nevzdáva a berie svoj životný osud pevne do vlastných rúk. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie úspešnej prvej časti na podnet divákov alebo ak to koniec prvej časti vyžaduje a je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie na úkor prvej časti, aby na tom zarobil. V tomto prípade ide o druhý prípad, preto si na tom nedali až tak záležať. K tomu "skvelý" slovenský dabing, čo viac si môže divák želať. Zrejme už iba nejaký kýbel, aby mohol zvracať. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V celku dôstojné pokračovanie lepšieho filmu 12 podmienok dedičstva. Ale ako rodinná záležitosť pri nedeľnom posedení hravo postačí. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Přehršle naivních klišé o tom, jak se stát milionářem. Pěkní kluci učinili sledování snímku snesitelným: 19letý Austin James (dědeček Red Stevens v mládí), štíhlý 40letý Drew Waters (dědeček ve střední věku) a Jack DePew (mladý Gus). ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Maj sen, ver mu, choď za ním a tvrdo makaj. Všetci to vieme, dobre sa to počúva, napriek tomu to skoro nikto nerobí. Stokrát prevarená motivačka v trochu inom šate. Retrospektívny pohľad, budovanie od piky, posolstvá a príjemné postavy. Neotravovalo ma to, ale rozhodne to nie je úplne ten film, po ktorom sa zdvihnete z gauča o tretej ráno a nepôjdete do Texasu vrážať koly do Zeme. Skôr je to také to rodinné podívaníčko s myšlienkou. 3 z 5 ()

Reklama

Reklama