Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (131)

golfoxovox1 

všetky recenzie používateľa

Opět se potvrzuje, že i když se ve filmu vyskytují moje dvě oblíbené herečky, nemusí to znamenat zážitek z řad těch kvalitnějších. Jako komedie to na mě moc nefungovalo a celou dobu bylo jasné, k jakému konci to spěje. Ale jak naznačuje uživatelka Hellstruck, problém u mě bude asi, že jsem už od začátku měl docela problém vcítit se do hlavní postavy a chápat její pochody :-) ()

dee-key 

všetky recenzie používateľa

Nenáročné, milé, ničím špatné ani ničím výjimečné, nezklame ani nenadchne. Je to prostě jedna z tuctových romantických komedií, kde holka neví co se životem a vlastně ani neví, jestli miluje svýho kluka. Prostě kráva (Keira no...). Ale v zásadě mě to i celkem bavilo, (hlavně asi proto že miluju Rockwella) a to i přes to, že už na začátku filmu víte, jak to dopadne a asi byste byli i naštvaný, kdyby to dopadlo jinak. Note: posledních asi patnáct minut filmu se mi nestáhlo, takže jsem si akorát přečetl titulky. Mám pocit, že jsem o moc nepřišel. ()

Reklama

evanka 

všetky recenzie používateľa

Milá odechovka pro klidné večery. Příběh dívky/ženy, která se ještě hledá a neví, co od života chtít a očekávat. Tohle jí pomáhají si ujasnit jedna puberťačka a její otec, nebo spíš jí pomohou ujasnit, co vlastně nechtít. Film, kde všechny hlavní postavy (Keira, Sam, Chloe) jsou sympatické a film, který vám nakonec vykouzlí úsměv na tváři. ()

adam9 

všetky recenzie používateľa

Vše plyne pohodovým, víceméně nedojáckým tempem, ale dojem z chování hlavní postavy mě tak vytáčí a zraňuje, že mi je celkový obrázek spíše proti srsti. Zkrátka ženy dokážou být pěkné bezcitné bitches, ale dokážou to zahrát tak, že jsou stejně nejdůležitější na světě. Pro mě to jen potvrzuje vyvracení mýtu, že ženy jsou citově vyspělejší. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Neviem z akého dôvodu je Laggies označovaný za indie film? Len preto, že sa nedostal do širokého nasadenia v amerikých kinách? Tak v tom prípade by som očakával trocha väčšiu nezávilosť pri spracovaní témy. Ono je to však len ďalšia z tých naivných sladkých románc, ktorá nemá absolútne čím prekvapiť a chce sa zavďačiť všetkým. Jednoducho priemer vo všetkých ohľadoch, ktorý síce má veľmi sympatické obsadenie (Keira Knightley, Chloȅ Grace Moretz), ale veľmi slabý scenár z nich robí hlúpo sa chovajúce husy. Teda hlavne Keira Knightley, ktorá sa síce môže snažiť tváriť roztomilo, ale čo z toho, keď scenár sa snaží nahovoriť, že by sme mali fandiť nevyzrelej dievčine, ktorá od začiatku vie, že sa nechce vydať za svojho terajšieho snúbenca, uteká od neho, podvedie ho s rozvedeným oteckom a nakonci sa ešte aj tak vráti k pôvodného priateľovi, aby až na letisku pred svadobnou cestou zistila, že ho vlastne nemiluje. No to ma podrž! Samotný happy end je pritom jednoznačný od prvej chvíľe a nič viac film neponúka. Samotná téma dospeláčky stratenej v živote, ktorá sa odmieta vzdať svojich teenagarských rokov je len veľmi povrchne spracovaná. Atmosféra filmu je síce príjemne odľahčená, ale nie je tu v podstate ani jedna výrazne vtipná situácia. Síce nijako neškodná, ale ani nijako zvlášť zaujímavá oddychovka, po ktorej by s inou herečkou v hlavnej úlohe ani pes neštekol. Tvári sa to síce „indie“, ale nezávislý prístup k látke/téme nebadať ani v náznakoch. Je to len tá najtypickejšia romanca bez akejkoľvek priadnej hodnoty, ktorých sa už urodili tisícky. Vďaka Keire a Chloȅ sa na to síce pozerá celkom fajn, ale čo z toho keď príbehovo, scenáristicky, spracovaním témy to nie je ničím zaujímavé. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama