Reklama

Reklama

Žena v klietke

  • Česko Žena v kleci (viac)
Trailer 1

Po tragickej prestrelke, pri ktorej jeden z jeho kolegov zahynul a ďalší ochrnul, bol komisár Carl Morck preložený na novozriadené Oddelenie Q, ktorého úlohou je vytriediť nevyriešené a odložené prípady. Jeho jediným kolegom v pivničných priestoroch je nový asistent Assad. Napriek výslovnému zákazu Morck takmer okamžite začína na vlastnú päsť riešiť prípad populárnej političky, ktorá pred piatimi rokmi záhadne zmizla počas plavby na trajekte. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (449)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Film, který díky vysvětlujícím flashbackům ztrácí na napětí a atmosféře nepostrádá pár tvrddších scén, hlavně stomatologistickou vložku ocení i nejmenší zoubeček v naší puse, disponuje kvalitním hereckým výkonem všech podstatných herců jejichž postavy jsou bohužel krapet odfláklý, vyjma asistenta Assada, jehož minolst by mě docela zajímala, na druhou stranu fakt, že byl asistent zrovna náhodou muslim na mně nepůsobil přirozeně. Na jednu koukačku je film naprosto v pohodě, ale na nějaký nadšenecký repete to nevidím. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Prvý prípad Oddelenia Q ( vyšetrovanie starých odložených prípadov ) s vyšetrovateľom Carlom a jeho asistentom Asadom je na prvý pohľad málo zaujímavý, udalosti však ukážu pravý opak. Výborná mysteriózna atmosféra sa vinie filmom ako červená niť, tvorcovia umne používajú flashbacky a hudba sa derie pod kožu. Záverečné finále je hodné severských drsných filmov posledných rokov. ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

Občas i neuvěřitelné je možné, ale přece jen se toho tady přehnalo přes moje oči trochu víc najednou, počínaje hororovou scénou se zuby a konče tím zázračným finálem, takže i když jsem vysloveně milovnice severských filmů, tak tady to Mikkel malinko přepísknul a emma tudíž zůstane při zemi s trojkou jak vyšitou. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

V podstate jednoduchá zápletka je napokon hlavná výhoda filmu - divák sa tak na konci namiesto snahy zorientovať v over-twisted guláši môže sústrediť na emócie a veľmi napínavé finále. Funkčné, dobre zahraté, štýlovo natočené. Áno, pôsobí to dojmom pilotu, ale takýto seriál by som si veľmi rád pozrel. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Kvalitní staromódní kriminálka ze severu. Kriminální žánr nevyhledávám, ale jednou za půl roku si pustit něco, co pobaví, překvapí a zaujme z tohodle žánru neuškodí. Highlightem filmu je pro mne scéna se slow motion záběrem padajícího auta, která byla doslova breathtaking.. Slušná režie, herci i zápletka. Pro fanoušky krimi žánru doporučuji. 65% ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (9)

  • Oddělení Q získalo název podle volebního označení Strany Dánska, která se o jeho vznik zasloužila v rámci prosazování policejní politiky. (PenelopaW)
  • Herec Fares Fares v skutočnosti žije vo Švédsku a pre úlohu Asada sa musel naučiť po dánsky. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Dánové rozjeli filmové série

Dánové rozjeli filmové série

21.12.2014

Dánská kinematografie platí za velmi kvalitní a úspěšně se prosazuje i v zahraničí. V poslední době se tamní produkce zaměřila i na adaptace domácích úspěšných knižních sérií do filmový podob. Zatím… (viac)

Reklama

Reklama