Reklama

Reklama

Slnko, seno, slanina

(relácia)
  • Česko Slunce, seno, slanina
Reality-TV
Slovensko, 2013, 32x60 min

Obsahy(1)

Máte už plné zuby svojej nadváhy a chcete svoje nadbytočné kilogramy vymeniť za eurá? Skúste to na farme Anky a Jana Bučkovcov. Anka a Jano Bučkovci ubytovali na farme v Sihle desať "kyprotvarých" obyvateľov, ktorí prišli s jediným cieľom - schudnúť. Kto z nich s pomocou uja Jana a jeho zázračnej diéty naozaj schudne a kto, naopak, podľahne Ankiným kuchárskym špecialitám? Ten, kto stratí počas "odtučňovacieho pobytu" najviac kilogramov, získa 10 000 eur. Cesta k výhre však bude rovnako ťažká ako váha 10-tich bojovníkov so slaninou dovedna... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (49)

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď som videl reality show ako "Farmár hľadá ženu", "Mama, ožeň ma!" či iné, prevažne JOJ-kárske produkty, myslel som si, že hlbšie sa už klesnúť nedá, ale hľa, naša najdementnejšia TV to opät dokázala s veľkou bravúrou, pretože okrem primitívnej Bučkovskej rodiny sa sem vtesnalo aj zopás lenivých bachratých ľudí, ktorí by sa tu mali pokúsiť schudnúť a mi, hlúpi diváci, sa na tom máme akože baviť. No to ma poteš! ()

Karamanlis odpad!

všetky recenzie používateľa

TV JOJ ma vždy dokáže prekvapiť tým, ako dokáže úroveň televíznej zábavy, beztak sa už dávno nachádzajúcej v pomyselnom suteréne s prehľadom stále posúvať nižšie. V upútavkách, bežiacich niekoľko týždňov pred spustením relácie JOJka avizovala, že Ján Bučko, ktorý za krátku dobu zázračne schudol niečo cez 30 kg divákom odtají recept svojho úspechu, no realita je taká, že starý Bučko, beznádejne sa nachádzajúci pod papučou svojej dominantnej manželky sa sotva dostane k slovu a keď sa aj konečne čosi súvislé pokúsi vysloviť, uvrešťaná Anna mu okamžite skočí do reči a so silenými úsmevom, vypúlenými očami a rádobyhumorom na úrovni III. ročník ZŠ na seba za každú cenu strháva pozornosť kamier. Divákovi je z toho na blink, Bučkovie rodinný klan si ale môže spokojne mädliť ruky, okrem mastného honoráru od JOJky totiž na svoj zanedbaný statok získali aj bezplatnú pracovnú silu v podobe lopotiacej sa partie upotených pupkáčov. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Vynaliezaví ľudia zo slovenskej komerčnej televízie JOJ pred časom natrafili, pri produkcii jednej zo svojich slaboduchých reality show, na šialenú rodinku buranov, na akýchsi Bučkovcov. Sú to absolútne nesebakritickí mamľasi bez vzdelania, bez hanby a hlavne bez rozumu. Stále len plno kriku a hlúpych rečí. Jeden väčší ťapák ako druhý. Celému tomuto podivnému klanu vládne pevnou rukou pripitá matriarcha Anka. Oni sú momentálne najväčšie hviezdy slávnej TV JOJ. Teraz ku nim na to ich zasmradené, zanedbané gazdovstvo poslali partiu obéznych somárov, aby tam schudli. Blázniví Bučkovci a upotení tučkovia. Odpad! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Nie všetkým stačila samotná Reality Show o jednej vymetenej rodine a tak niekomu v televízií JOJ jeblo a napadlo ho pri fľaše vína spojiť 2 veci, ktoré by inak nikto spojiť nedokázal. Rozhodli sa, že alkoholická rodina vie niečo o chudnutí a zavolali do ich chajdy prežraných diabetikov. Čo fungovalo v Reality Show "Slnko Seno Rodina", tu rozhodne už nefunguje. Tam sme sa dívali na život jednej bláznivej rodiny, ale tu sledovať tú rodinu, čo nemá páru nič o chudnutí, keď sami dokopy vážia 600 kíl, to je des a utrpenie. Zaujímalo by ma, akú to malo sledovanosť a či človek, ktorý má toto na svedomí, ešte robí v tej zapredanej televízií. Televízií Hnoj. ()

Marina111 odpad!

všetky recenzie používateľa

Bravó! Prekrmení žráci, ktorí by viac potrebovali kvalitného dietológa a ešte kvalitnejšieho psychológa, prišli skúšať šťastie a nervy dikákov do rázovitej dedinky a ešte rázovitejšej rodinky. A prečo vlastne nie? Nápad to je veľmi dobrý - Joj stratí tradičné masmediálne starosti spojené s letnou sezónou ("ach, zase uhorková sezóna; ako si pritiahnuť diváka..."), Bučkovci stratia zase trošku súdnosti a súkromia (čo im však očividne nerobí problém), pupkáči stratia pár kíl (azda) a diváci tejto "podarenej" relácie stratia množstvo času; ale vlastne každému, čo jeho je - len by som už raz konečne videla aj reláciu o ľuďoch, čo vymýšľajú a natáčajú podobné TV produkty - nebolo by zaujímavejšie ako civieť na tučné a prepotené indivíduá nadávajúce v hnoji pozrieť si "reality" o tých, ktorí za tým všetkým stoja? To by až bola "podívaná"... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama