Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka ľudí sa prebudí v opustenej nemocnici. Nikto z nich sa na nič nepamätá a nikto nevie, ako sa tam dostali. Čoskoro zistia, že nájsť východ z opustenej nemocnice nie je ich najväčší problém. Tým sa, naopak, stáva niečo desivé, niečo, čo si pýta krvavú daň. Aby sa zachránili, budú musieť načrieť do svojej minulosti a vysporiadať sa so svojimi nočnými morami. Je čas rozhodnúť sa medzi pomstou a odpustením... (misterz)

(viac)

Recenzie (32)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tu je problém predovšetkým v neskutočnej obohranosti, aj keď mám pocit, že režisér to vie a je mu to úplne jedno. Predchádzajúci, parádny Devil Seed bol totiž rovnako otrepaný, ale skvele zvládnutý. V tomto prípade to vyšlo asi tak pol na pol. Vlastne ma prekvapuje, že napriek tomu si film udržal celkom vysokú latku. Postavy zatvorené v nejakom špitáli, nič si nepamätajú, blúdia, kecajú, flashbacky do minulosti, hriechy minulosti, prízraky a zaslúžený trest... no primitívnejšia šablónka už asi ani neexistuje. Vlastne, takýmto hororom už viac ako jednu hviezdu veľmi nezvyknem dávať. Tentokrát dám 3, a solídne 3, pretože režisér to nepokazil a aj z debilného námetu vytvoril mierne nadpriemernu žánrovku, v ktorej funguje atmosféra, postavy sú vcelku znesiteľné, masky príjemné (démonické bytosti jednoducho môžem) a aj keď som už po polhodine vedel, ako to asi celé skončí, horor si udržal moju pozornosť bez väčších problémov. Možno sa raz z režiséra stane majster obohraných platní, zatiaľ mu to celkom vychádza. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Skupinka cudzincov sa prebúdza v opustenej nemocnici, nevediac ako sa tu dostali. Netrvá dlho a zisťujú, že ich tu niekto, alebo niečo prenasleduje. Tisíckrát obohratý, vyčerpaný námet si tento raz vzal na paškál režisér obstojného hororu "Devil Seed". Ale ako sa dalo čakať; príliš sa s tým nepredviedol. Tradične rôznorodé postavy, ktoré tradične hovno vedia, hádajú sa, flashbackujú, motajú a postupne umierajú... Nejako ma to nebavilo; bolo to nevýrazné a strašne predvídateľné, ale aspoň za atmosférické prostredie, slušnú maskérsku robotu a niekoľko vydarených, temných výjavov tie 2* šupnem. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Sam se sám probudí ve staré budově plné chodeb, rozpadajících se místností, zabedněných oken a zatarasených východů. Postupně nachází další lidi včetně Jessicy a malé Ceilie. Zatímco se všichni snaží zjistit, kde jsou a jak se odtud dostat, objevují se krvelačná monstra, před nimiž je nutné utíkat. A pak je tu ještě jedna temná postava. A někteří se setkávají s lidmi ze své minulosti. Spoiler - trochu znalý divák brzy odhalí, kde to všichni jsou. Tedy zpočátku jsem uvažoval o Pekle, odtud ale není návratu, tudíž šlo o Očistec. Odhalit manipulátora bylo ještě snazší. Zkraje mne poněkud znechutil laciný vizuál, kdy ani nemůžu napsat televizní, protože ten už dnes vypadá zcela jinak. Pak se ale děj rozjel a svištěl až do konce. A- došlo na jednu z nejlepších scén - tři nahatky a střeva ven. A potěšil mne i závěr, tudíž velice pěkné 3* ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skupinka ľudí sa po rôznych dôvodoch ocitá v starej opustenej nemocnici. Po prebratí ani jeden z nich netuší prečo sa v danej budove nachádza. Už čoskoro nebude pre všetkých zúčastnených najväčším problémom ako sa dostať von, ale ako ostať nažive. Sager je babrák, ktorý skúša svoju neschopnosť v rôznych druhoch hororových subžánrov. Ja len dúfam že mu to čoskoro niekto zatrhne, lebo po tragickom "Devil Seed", svetlo sveta spatrila ďalšia nemastná neslaná zlátanina kadečoho, ktorá okrem výberu prostredia či občasných vyobrazeniach preľudov, nemá žiadnu šancu zaujať. Miestami som sa cítil až trápne že na to vôbec pozerám - 20%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Jasné, béčko ako hrom. Navyše kanadské. Ale úplne by som v súvislosti s Kingdom Come hrdzavú flintu do žita nehádzal. Postavy stoja za..., rovnako tak herecké výkony a vlastne i scenár. Ale niektoré scény majú čo-to do seba, prostredie je ukážkovo temné a ponuré, atmosféra je celkom solídne hororová a svoje určite čo-to robia aj „príšerky“, síce pôsobia relatívne nízkorozpočtovo, ale paradoxne možno aj práve v tom je ich sila. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Film bol natáčaný v bývalej nemocnici pre mentálne chorých pacientov. (Marceloo)

Reklama

Reklama