Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (495)

Handle 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu guilty pleasure, ale na druhou stranu, kéž by bylo více takových milých a vtipných oddychovek, které si na nic jiného nehrajou a vtipy většinou skvěle fungují. Navíc Adam Sandler a Drew Barrymore jsou opět super, ale nejen oni. I děcka a vedlejší role (Crews, Lowe) jsou bezvadné. A ta nádherná Afrika! :) Občasnou přehnanost a trapnost snímku odpouštím, protože... SO ROMAAANTIC! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Akosi to v tomto prípade dvojke Sandler-Barrymore pristalo. Ich vzájomné štengrovanie a vtípky či už o deťoch alebo o nich samotných ma neskutočne bavili, to bolo aj hlavným korením tejto komédie. Po dlhom čase nežná, milá a hlavne nie tak schématická Sandlerovka s pozerateľným príbehom. Celý čas pôsobí príjemným a relaxačným dojmom, preto ten, kto nemá dobrú náladu, po filme ju určite bude mať. Pozitívny, hrejivý film, a to doslova. 80/100 ()

Reklama

Thomick 

všetky recenzie používateľa

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ja tie rodinné filmy alá Adam Sandler mám rád. Na hodnotách postavený príbeh, ktorý sa na nič nehrá a je pozerateľný všetkými generáciami. Ono je to v určitom zmysle slabosť a Guilty pleasure, ale Sandler jednoducho vie. Nemusí vyzerať ani nejako bohovský, ale jeho cit pre podávanie sentimentu je úctihodný a stále fungujúci. Film možno nemá miesta, kde rozosmieva, ale má pasáže, kde sa musím stále usmievať. A Coraci je jeden z mála ľudí, ktorý to so Sandlerom vedia. Krásna Barrymore a ešte krajší nový objav Bella Thorne. Keď vyšla do svetiel reflektorov v tých šatách, tak sa mi v hlave tiež ozývala hudba. A ďalšia parodická eskapáda inak drsného Terryho Crewsa znova poteší. Pre mňa príjemná oddychovka, ku ktorej sa veľmi rád vrátim. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv Adam podává tradiční výkon a neopouští svůj styl víc trapnosti ke troše humoru, bohužel jí bylo více, než jsem schopná pobrat a pobavit se. Drew vypadá čím dál lépe a vlastně byla ona hlavním tahačem filmu, přesto nemůžu jít výše, protože celkově jde o slabší průměr. U takovýchto "sraček" mě vždycky napadá, jak si parchanti do jedhoho užívají radovánek všeho druhu a jak jim lze leda tak závidět. O ničem jiném ani tento pokus o humor není. ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (22)

  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)
  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)

Reklama

Reklama