Reklama

Reklama

Film Blended je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch 50x a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu. Po katastrofálnom rande naslepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.
Vo filme Blended si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ako jej najlepšia priateľka, Jen. Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (The Expendables 2) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ. (Continental film)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (495)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ten úvodný rozjazd nebol najideálnejší. Povedal by som, že to zaváňalo až katastrofou ( ktorú som vďaka malému komerčnému úspechu aj čakal ). No v momente, keď sa story dostala do Afriky, skóre sa vylepšilo mnohonásobne. Typické sandlerovské hlásky, aj humor roztomilý, úžasné vedľajšie postavičky ( všetci do jedného ), dojáky. To všetko dodalo tejto komédii punc kvality. Pri záverečných titulkách som pocítil pocit spokojnosti a blaženosti. Naozaj pekný a príjemný film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Tak nám záletný manžel a rakovina uvolnili dva jedince rozdílného pohlaví a pokusili se přinést zase nějakou tu komediální romantiku. Za mě se to tedy moc nepovedlo, protože jsem se příliš dlouho nudil mezi traumaty budoucích zamilovaných a byl jsem vděčný za každý francouzák od žirafy. Nakonec jsem to nějak přežil a dokonce jsem se i celkem pobavil, ale za to vděčím takřka výhradně Terry Crewsovi a jeho moderátorským šílenostem, při kterých bránice dostala docela zabrat. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Akosi to v tomto prípade dvojke Sandler-Barrymore pristalo. Ich vzájomné štengrovanie a vtípky či už o deťoch alebo o nich samotných ma neskutočne bavili, to bolo aj hlavným korením tejto komédie. Po dlhom čase nežná, milá a hlavne nie tak schématická Sandlerovka s pozerateľným príbehom. Celý čas pôsobí príjemným a relaxačným dojmom, preto ten, kto nemá dobrú náladu, po filme ju určite bude mať. Pozitívny, hrejivý film, a to doslova. 80/100 ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Já se na takový filmy nedívám, ale tuhle dvojku (Adam + Drew) mám fakt rád, což se mi potvrdilo i tady, protože jsem se příjemně pousmál u romantiky typu 50x a stále poprvé, kde však hlavní roli hrají rozpadlé famílije a dovolená v Africe. Dlouho jsem film s Barrymokou neviděl, ČSFD mi napovídá, že přesně 10 let a zrovna zmíněnou padesátku, ale musím uznat, že na skoro čtyrycítku je fakt kost. Libílo se mi to, jako oddychovku můžu doporučit. 80% ()

Galéria (119)

Zaujímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)
  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)

Reklama

Reklama