Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 2

Recenzie (368)

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že tyhle Tučňáky jsem si i ve svojem věku oblíbila v seriálových kraťasech a měla trochu obavy, jestli jejich skečovité příběhy utáhnou i celovečerní stopáž. Leč přechod na plátno zvládnuli pánové ve fracích s grácií. Od první minuty Tučňáci nečetří akcí ani slovním i vizuálním humorem. A nic z toho rozhodně není jenom pro děti. P.S. Ty chobotnice chci místo gumové kachničky do vany. ()

Laxik 

všetky recenzie používateľa

Ty jo, asi takhle - spin-off Tučňáků je únavná neoriginální sračka, jejíž příběh pravděpodobně napsal nějaký tučpták náhodně ťapkající po klávesnici. Tenhle film, to je divoká nekoordinovaná slalomová jízda na vodním skútru, jehož jezdec není schopen vyhnout se snad jedinému klišé v historii (nejen) animovaných, akčních a špionážních filmů. Z některých si Tučňáci z Madagascaru sice pokouší udělat srandu, ale nejde jim to tak jako v případě filmů Já, padouch nebo Strážci galaxie. U jiných se o parodii ani nesnaží a prostě vám jen fláknou pod nos stokrát přežvýkaný guláš o nedoceněném členovi týmu a padouchovi s náhodným a nezajímavým mindrákem. Jenže co naplat, mezi tou příběhovou nudou a marnými pokusy o vtip jsem se hned několikrát zběsile rozřehtal nahlas. Protože nehledě na scénář mají Eric Darnell a jeho čtyři tučňáci pořád šmrnc a pár geniálních nápadů v rukávu. Nebýt finále, které je vyloženě zahozené, přihodil bych třetí hvězdu a nestyděl se za ni. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Animovaná špionážna tímovka, ktorá sa nemazná s ničím, ani s maličkým nevinným kalamárom. Madagaskarské univerzum sa rozrástlo o ďalšie potencionálne pokračovania a keď už nič iné, aspoň to zasýti hlad po novej bondovke. Svižná, vtipná, zábavná rozprávka, pri ktorej nevylučujem, že budú viac krochkať blahom práve dospelí. Animácia tradične pekná, režiséri natankovali vyššie oktánové číslo, všetko ide na plné gule, má správny spád a vtipy sú neskutočne dobre načasované. Veľkou výhodou je, že znalosť madagaskarskej série nie je podmienkou. Nevýhodou je nevýrazný záporák a to, že ak máte napozeraných väčšinu súčasných animákov, tak niektoré prvky sa začínajú (príbehovo, či charakterovo) prelínať. 80%. ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Varování: Při sledování tohoto snímku dostanete neodolatelnou chuť na sýrové křupky :). Tučňáci na rozdíl od Mimoňů ukázali, že bez problémů utáhnou vlastní celovečerní film. Na příběhu příliš nesejde, ale takovou kanonádu hlášek a nápadů jsem dlouho v žádném animáku neviděla. A konečně už vím, jak se natáčejí přírodopisné dokumenty! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa tvorcovia Madagaskaru rozhodli dať vlastnú solovku aj tučniakom Kapitánovi, Pešiakovi, Ricovi a Kowalskému. Čo si budeme hovoriť, tučniaci sú cool, hlášky, akcie a ich reakcie sa na vás tak rýchlo sypú, že niekedy neviete na čom sa zasmiať skôr. Bohužiaľ príbeh a vedľajšie postavy až tak zaujímavé niesu, ale z veľkej časti vás tučniaci dokážu zabaviť. Slušná animácia, nápady, hudba a aj slovenský dabing sa podaril. Obľúbený soundtrack: The Penguins of Madagascar, Eudyptula Minor. 80% - 4* ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama