Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (369)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Docela vtipný animák o tučňácích. Možná jsem to čekal o něco lepší, ale jako spin-off Madagaskaru to stačí. Sledujeme jejich život už od samého začátku. Skipper, Rico, Kowalski a Vojín jsou opravdu povedená parta. Po jedné ze svých misí jsou uneseni zlou pomstychtivou chobotnicí jménem Dave. Podaří se jim utéct a jsou zachránění tajnou organizací jménem Severák. Společně tak bojují proti Daveovi a jeho šílenému plánu udělat ze všech tučňáků zrůdy. Nakonec je zachrání Vojín, který se pro všechny obětuje. Na konci se objevuje i střelený král Jelimán. "Rád bych s tebou zůstal, ale oženil jsem se s nebezpečím." :D ()

hammer_head 

všetky recenzie používateľa

Tučňáci z Madagaskaru jsou stejně jako Hulk famózní pouze v partě, ale na svůj vlastní film bohužel nestačí. Animák to nebyl špatný, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že to mohlo být lepší. Kdybych tučňáky neznal z předešlých filmů Madagaskaru, tak bych na tento snímek asi brzo zapomněl, zkrátka to bylo docela zklamání. ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Potešujúca zábava pre nenáročných, vtipné a humorne znesiteľné no stále bez silnejšej opory a potrebnej hĺbky pre rozvoj skutočnej podstaty snímku. Vždy to bude digitálny prerast cez hlavy, vizuálna a tempom zbesilá jazda bez štipku vážneho nadhľadu, i keď miestami to chce za pomoci emócií dosiahnuť. Mne sa Tučniaci z Madagascaru veľmi nepozdávajú, možno sem tam trafia nejaký vtip a hlášku takmer do čierneho no za cenu štvornásobného plytvania môjho drahocenného času. Zlé to nebolo, ale repeté nepripadá v úvahu... 60% ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Docela by mě zajímalo, kolik dětí dokáže podobnou kadenci hlášek a vizuálního magoření pobrat najednou. Ale whatever. Tučňákům každopádně krátkometráž seriálu sedí o fous víc, protože se v ní nemusí řešit oslí můstky a šlape to i bez nudných nováčků typu kompletního ansámblu Severáku. Skipper a spol. to ale překvapivě táhnou na křídlech vcelku solidně i v dlouhometráži a díky málokdy povolujícímu tempu se člověk vlastně ani nestihne nudit. A když už jo, vytáhne se nějaký odkaz na Bondovky, což vždycky potěší. Do dvojky ale prosím přihodit Jelimána a Morise. Dík. ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama