Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 2

Recenzie (369)

kajas 

všetky recenzie používateľa

Varování: Při sledování tohoto snímku dostanete neodolatelnou chuť na sýrové křupky :). Tučňáci na rozdíl od Mimoňů ukázali, že bez problémů utáhnou vlastní celovečerní film. Na příběhu příliš nesejde, ale takovou kanonádu hlášek a nápadů jsem dlouho v žádném animáku neviděla. A konečně už vím, jak se natáčejí přírodopisné dokumenty! ()

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Potešujúca zábava pre nenáročných, vtipné a humorne znesiteľné no stále bez silnejšej opory a potrebnej hĺbky pre rozvoj skutočnej podstaty snímku. Vždy to bude digitálny prerast cez hlavy, vizuálna a tempom zbesilá jazda bez štipku vážneho nadhľadu, i keď miestami to chce za pomoci emócií dosiahnuť. Mne sa Tučniaci z Madagascaru veľmi nepozdávajú, možno sem tam trafia nejaký vtip a hlášku takmer do čierneho no za cenu štvornásobného plytvania môjho drahocenného času. Zlé to nebolo, ale repeté nepripadá v úvahu... 60% ()

Reklama

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako Veverka v Době ledové nebo Mimoni v Já padouch, jsou Tučňáci tím nejvtipnějším v celé sérii Madagaskar, takže jsem se na jejich sólovku hodně těšil. Sice jsem asi čekal nějakou větší řežbu, nicméně Tučňáci nezklamali a bavili mě od začátku do konce, i když ne tolik jako jejich skeče v Madagaskarech. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Tučňáky mám ráda jak v celovečerním filmu Madagaskar, tak v těch krátkých seriálech, co jsou ke zhlédnutí ráno na české nejmenované televizi. Ale tohle... z výsledku mám pocit, že jsem viděla Barbie film o teplym psovi a lednim medvědovi, kteří byli něco jako super bozi. Tihle Tučňáci z Madagaskaru jsou dělané spíš pro malé diváky a mně teda neoslovili, ač se o to snaží každou minutu, kdy mohou. Humor tučňáků totiž zůstává tak nějak při zemi a nemá šanci oslovit odrostlejšího diváka. Madagaskar je zkrátka vycucnutý jak vodová zmrzlina ze sámošky. Anebo jsem moc skeptická? ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama