Reklama

Reklama

Detektív z Hongkongu

  • Česko Detektiv z Hongkongu (viac)
Trailer 1

Detektív Bennie Chan (Jackie Chan) z Hongkongu sa už vyše desať rokov snaží dolapiť neslávne známeho zločineckého bossa Victora Wonga (Winston Chao). Keď sa Bennieho mladá neter Samantha (Fan Bingbingová) zapletie s Wongovým zločineckým syndikátom, Bennie musí vypátrať jediného muža, ktorý mu môže pomôcť, uvraveného Američna a hazardného hráča Connora Wattsa (Johnny Knoxville). Bennie preteká s časom, aby priviedol Connora späť do Hongkongu. Z nesúrodej dvojice sa nakoniec stanú spojenci, ktorí prežívajú šialené a nebezpečné dobrodružstvá od zasnežených mongolských hôr až po vetrom ošľahané duny púšte Gobi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (123)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Klasický „J.CH.“ film, ktorý však teraz je bez väčšej fantázii. V podstate každý jeho element je akoby prevzatý z predchádzajúcich podobných filmov. Herecké duo J. Chan a J. Knoxville dáva len priemerný výkon, J. Knoxville nebol najlepšou voľbou na túto rolu. Veľká gratulácia však patrí. J. Chan, ktorý ešte aj v takom veku dokáže fantastické akrobatické kúsky (a mimochodom, vôbec by som nepovedal, že už vstúpil do vekovej kategórii „VI“). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Mizérie, která nefunguje. Cestopisná stránka je fajn, ale vidět čínské přírodní krásy a tradiční tanečky můžu i v dokumentu a neotravuje mě u toho Knoxville. Jackieho kaskadérské dny jsou asi u konce a nepředvádí tady nic ze svých gumových kreací. Akční scény tak nenabízí zhola nic. Vtipy nejsou vtipné a scénář klišovitý až běda. Navíc to vypadá že si Harlin nerozuměl se skladatelem, protože hudba se nehodí ani k jediné scéně. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Pokus o návrat k tradičným Jackieho buddy akčným komédiám. Neveľmi úspešný, treba priznať. Scenár je klišé na klišé (to by až tak nevadilo) bez jediného skutočne vtipného vtipu (to už je horšie) a so zadaním predviesť čínske prírodné krásy a folklórne zvláštnosti (meh). Jackie to už fakt nedáva ani s masívnou pomocou kaskadérov (finálny zostrih nepodarených scén je už skôr smutným svedectvom o starom mužovi), Knoxville za celý čas nedokáže ani raz presvedčiť, že ho to fakt bavilo, a Renny Harlin veľmi nezvláda ani akčné scény, nieto ešte tie ostatné. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jackie Chan bol často krát a v mnohých filmoch mojím hrdinom.. Nie je nič horšieho ako vidieť ho v tejto polohe. Unavený.. neakčný, hrajúci tie isté zápletky a príbehy stále dokola, akurát že bez nápaditosti. To že je Harlin na prd režisér viem, ale ak máme film kde to trio Knoxville, Chan a Bingbing nevedia utiahnúť ani jednou dobrou scénou, je mi naozaj smutno. Jackie by mal začať hrať úlohy primerané jeho veku. Už teraz sa z hrdinu stáva ten tragický herec, ktorý si nevie povedať okej stačilo a furt sa nás snaží presvedčiť že má 20 rokov. Jedna hviezda len za krásne prírodné scenérie. ()

Galéria (202)

Zaujímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Súvisiace novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (viac)

Reklama

Reklama