Reklama

Reklama

Detektív z Hongkongu

  • Česko Detektiv z Hongkongu (viac)
Trailer 1

Detektív Bennie Chan (Jackie Chan) z Hongkongu sa už vyše desať rokov snaží dolapiť neslávne známeho zločineckého bossa Victora Wonga (Winston Chao). Keď sa Bennieho mladá neter Samantha (Fan Bingbingová) zapletie s Wongovým zločineckým syndikátom, Bennie musí vypátrať jediného muža, ktorý mu môže pomôcť, uvraveného Američna a hazardného hráča Connora Wattsa (Johnny Knoxville). Bennie preteká s časom, aby priviedol Connora späť do Hongkongu. Z nesúrodej dvojice sa nakoniec stanú spojenci, ktorí prežívajú šialené a nebezpečné dobrodružstvá od zasnežených mongolských hôr až po vetrom ošľahané duny púšte Gobi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (122)

radecacek 

všetky recenzie používateľa

Jackie Chan bohužel už dvanáct nenatočil žádnou pecku a Skiptrack se řadí k průměru jeho tvorby. Lokace jsou často nádherné a je vidět, že asi tvůrci chtěli ukázat svou zemi v plné parádě. Nicméně choreografie bojových scén je fádní a režie je místy dost nepřehledná. O scénáři raději nemluvě, jedno klišé za druhým. Potěšilo pár dobrých vtípků a bavil jsem se víc než u Křižovatky smrti 3. Spoiler: Nějvětší mindfuck byl asi song Adele :) ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Zrejme nostalgia za, pre Jackie-ho typickymi, Bozskymi relikviami a starsimi zalezitostami. Minimalne stylom humoru, road-tripu a charaktermi. Toto mi vsak na strunu vtipu a zabavy nebrnkalo. Obcasne Knowvillove hlasky stali za to, avsak ostatne vsuvky, napr. mongolske "tradicie", uz boli moc na oko. Slabota. Aj pre mna, ako Jackieho skalneho, sa na film uz dost tazko pozeralo. ()

Reklama

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Jackie to má stále v sebe, ale tento typ filmov (rozumej americkej produkcie s nemožným typickým tupým a nešikovným amíkom za parťáka) mu proste nesadne. Tu navyše na rozdiel od niektorých momentov z Rush Hour je Knoxville žalostne nevtipná postava a chémia medzi nimi dvomi nedosahuje ani tej priemernej úrovne ako sa podarilo medzi Jackiem a Tuckerom v už spomínanej Rush Hour. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to vůbec tak špatné, jak bych podle recenzí nebo pana režiséra čekal. Naopak. Pohodová akční komedie s uvolněným Jackiem, sice má to i hluchá místa a dlouho mi trvalo zvyknout si na stárnoucího Knoxvilla, ale vše vynahrazují tradiční bitky, které se Chanovi stále daří a při jeho stáří opravdu klobouk dolů. Kašlu na to, že to výrazně připomínalo Kontraband s Van Dammem i že nebojové scény nejsou vtipné. Pohodová hudba, hezká choreografie a nakonec i podařený konec mi na dobrou zábavu s Chanem stačí. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je slabé ešte aj na film s Jackie Chanom. Slabá zápletka, minimum humorných scén ktoré tie akčné vo filmoch s Chanom častokrát aspoň trochu obohatili. A keď sme už pri akcii, aj tej je už akosi málo (pravda ani Jackie Chan nemladne a aspoň v tomto si film udržal akú-takú uveriteľnosť). Zhruba po 15 minútach som mal pocit, že film by bolo lepšie vypnúť a pozrieť si niečo iné. Teraz po necelých dvoch hodinách po pozretí filmu a písaní komentára ľutujem že som tak nespravil. Nuda, nuda, šeď,šeď. Talentovaný Wayne Rooney už nie je tak talentovaný a ani Jackie Chan už nie je legendou, ktorej stačí vybehnúť na scénu a divácí budú vo vytržení. Btw, všimol si si že pri písaní došlo aj na ďalšieho "kamošša" spoza rieky Morava J.??? Tie dve vety nepovedal nik iný ako Radim a kedže ich netrápi používať nápady iných, mňa netrápi strielať si z nich ešte aj tuto. Tú de gejm.... ()

Galéria (202)

Zaujímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)

Súvisiace novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (viac)

Reklama

Reklama