Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 4

Recenzie (440)

luka4615 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak v jedné větě popsat tento film? Olbřímí reklama na produkty značky Apple s vyhořelou "herečkou" Cameron Diaz která už očividně ztratila i poslední špetku soudnosti, totálně trapné gagy a vtipy o ničem a v neposlední řadě naprosté nepochopení nad účastí herce Jasona Segela, který jen křečovitě omílá své grimasy a pózy tak dobře známé z HIMYM. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy litoval tak moc toho času který jsem vynaložil na sledování nějakého filmu. Naprosto zbytečná, nudná a trapná záležitost, která snad potěší jen ty, kteří nemají ani páru o tom co je to kvalitní komedie, a těch posledních pár fanoušků "herečky" Cameron Diaz. PS: Ne vážně, měla by s tím "herectvím" už seknout. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ariel Hakuna Matata. Vtipy sú hviezdne! Segel a Stoller vedia vypotiť naozaj hviezdne situácie a poriadne ich vypointovať. Celá scéna v dome Roba Loweho, je najlepšia časť celého filmu. Poteší úloha u mňa výborných vedlajšákov Corddryho a Kemper. A čo sa týka Segela, ten bol vždy sympoš a Diazová vyzerá na svoj vek naozaj úžasne. Jej zadok a nohy a bradavky.... ako minimálne za toto filmu dáte nejakú tú hviezdu navyše. Problém je v dramatizácií a v príbehovej línií. Všetko to pôsobí ako skeče pozliepané na seba, stojace na veľmi prostoduchej zápletke. Tá ku koncu ( ako obvykle) prestáva byť funkčná a začína byť skôr otravnou. Rovnaké je to aj s tempom filmu. To je dakedy rýchle, inokedy neuveriteľne ťažkopádne. A tento kontrast vytváral hluché miesta, aj keď sa im snažili tvorcovia vyhnúť. Charaktery majú len hlavný hrdinovia. Ostatný sú tam len do počtu. V konečnom dôsledku je akákoľvek komédia s Jasonom Batemanon vtipnejšia, trefnejšia a príbehovo a žánrovo zmysluplnejšia. Ale oproti iným brakom som sa na tomto naozaj niekoľko krát fantasticky zasmial. Možno trocha nadhodnotené, ale bavil som sa. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nerad se povyšuji nad ostatní a tak své orgasmy nenatáčím ani neposílám do virtuálního prostoru. Možná až na sklonku života, kdy mé tělo trochu ztratí na síle a nebude potřebovat sedm výstřiků denně s nejméně devíti partnerkami, tak si najdu nějakou schopnou režisérku, kameramanku, osvětlovačku i klapku a společně vytvoříme porno verzi divokých snů maxipsa Fíka. Do té doby budu pouze konstatovat to, že honění záznamu tříhodinového sexu mělo být mnohem zábavnější, něco málo z toho sexu mohlo být vidět a ta reklama na iPad neměla tak třískat do očí. Jinak však samá pozitiva a sociální jistoty, jak už to u mne s Cameron v posteli prostě bývá. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

U filmu Sex Tape jsem se bavil a občas se i nahlas zasmál. Od tohoto filmu jsem ani nic nečekal a mile mě to překvapilo. Jediné co mi na filmu vadilo byla až zbytečně dlouhá část s hercem Robem Lowem, který mi v tomto snímku nebyl vůbec sympatický. Sex Tape je jen další z mnoha nedotažených komedií. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)
  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)

Reklama

Reklama