Reklama

Reklama

Keď sa Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) spoznali, boli ich vzájomné city naozaj veľmi silné. Ale o desať rokov neskôr a s dvoma deťmi na krku by ich láska potrebovala trochu nakopnúť. Aby obnovili vášeň v ich vzťahu, rozhodnú sa nakrútiť video, v ktorom počas neprerušovaného trojhodinového nakrúcania vyskúšajú všetky polohy z knihy o sexe. Prečo nie, zdá sa to byť skvelý nápad. Až do momentu, keď zistia, že ich najsúkromnejšia nahrávka už akosi nie je súkromná. V stávke je ich povesť a veľmi dobre si uvedomujú, že stačí jedno kliknutie a budú obnažení pred celým svetom- a to doslova! (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (440)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

První třetina super. Manželské trable, nové starosti s přírůstkem a vše okolo klasického modelu rodiny bylo fajn. Pak se to ale zvrhlo. Všichni samozřejmě víme kde. Honba za kazetou s domácím pornem mě krajně nebavila, humor extra hloupý a když už tvůrci nevěděli co, tak se dost sklouzávalo ke zbytečným vulgaritám. Škoda, potenciál to mělo, hlavně díky Cameron, která pořád umí ve svém věku zaujmout a sex appeal stále má. Sabina Laurinová v českém znění byla skvělá. 46% (with J.) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ariel Hakuna Matata. Vtipy sú hviezdne! Segel a Stoller vedia vypotiť naozaj hviezdne situácie a poriadne ich vypointovať. Celá scéna v dome Roba Loweho, je najlepšia časť celého filmu. Poteší úloha u mňa výborných vedlajšákov Corddryho a Kemper. A čo sa týka Segela, ten bol vždy sympoš a Diazová vyzerá na svoj vek naozaj úžasne. Jej zadok a nohy a bradavky.... ako minimálne za toto filmu dáte nejakú tú hviezdu navyše. Problém je v dramatizácií a v príbehovej línií. Všetko to pôsobí ako skeče pozliepané na seba, stojace na veľmi prostoduchej zápletke. Tá ku koncu ( ako obvykle) prestáva byť funkčná a začína byť skôr otravnou. Rovnaké je to aj s tempom filmu. To je dakedy rýchle, inokedy neuveriteľne ťažkopádne. A tento kontrast vytváral hluché miesta, aj keď sa im snažili tvorcovia vyhnúť. Charaktery majú len hlavný hrdinovia. Ostatný sú tam len do počtu. V konečnom dôsledku je akákoľvek komédia s Jasonom Batemanon vtipnejšia, trefnejšia a príbehovo a žánrovo zmysluplnejšia. Ale oproti iným brakom som sa na tomto naozaj niekoľko krát fantasticky zasmial. Možno trocha nadhodnotené, ale bavil som sa. ()

Reklama

Patw 

všetky recenzie používateľa

U filmu Sex Tape jsem se bavil a občas se i nahlas zasmál. Od tohoto filmu jsem ani nic nečekal a mile mě to překvapilo. Jediné co mi na filmu vadilo byla až zbytečně dlouhá část s hercem Robem Lowem, který mi v tomto snímku nebyl vůbec sympatický. Sex Tape je jen další z mnoha nedotažených komedií. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Ať to vezmu z jakékoliv strany, tak mě to zklamalo! Nápad super, ale provedení, opravdu špatné. Měla to být crazy bláznivá komedie, jak se ústřední dvojice snaží za každou cenu dostat zpět svoji Sex Tape a díky tomu zažijí neuvěřitelně ztřeštěné situace, ale to se stalo pouze v haciendě šéfa Cameron Diaz, když si dala lajnu koksu, zatímco Segel bojoval na život a na smrt se psem. Ale to bylo tak celé. Jinak je to dosti nudné a nezáživné. Musím zatleskat těm, co dělají trailery, protože ten mě na tento film velmi navnadil, ale skutek utek a Sex Tape je podprůměrnou záležitostí. A Jason Segel mi zrovna nebyl moc sympatický... ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Fappening s Cameron Diaz alebo Sex Tape of Apple Products. Product placement príznačnejší než v tohtoročných Transformers: Age of Extinction, ale čert to ber, stále lepšie ako keby vyhrabali moju Sex Tape. Niekedy je snáď aj dobre očakávať to najhoršie ako aj v prípade tohto filmu. Po prvotných hodnoteniach a tohtoročných Other Women taktiež s Camerom Diaz som bol pripravený na najhoršie a Sex Tape je nakoniec pomerne neškodná komédia. Hlavný problém je v jednoduchom scenári, v ktorom niekto vymyslel nápad so strateným sex-videom zosynchronizovaným do všetkých iPadov a jeho získaním späť od priateľov, ale to je vyslovene všetko. V tom filme v podstate nič viac nie je. Pôsobí to tak ako pár scén z komediálneho seriálu typu Dva a pol chlapa pozliepaných na seba, než plnohodnotný film. Niektoré scénky fungujú, iné sú zbytočne naťahované (celá pasáž v dome Diazovej budúceho šéfa, kde sú otravné scény so psom alebo šnupaním koksu), ale na druhej strane netvrdím, že som občas aj nezasmial. Sem tam sa vydarí podarená hláška a hlavne vzájomné podpichovanie medzi ústrednou dvojkou Diaz a Rogen baví (navyše Cameron je stále neskutočne sexi!), len tých pokusov o vtip je tu za celý čas prekvapivo dosť málo. Našťastie tomu však nikto nenadelil viac ako štandardných 90 minút a tak ako taká komediálna jednohubka na vyplnenie večera absolútne neškodné. Oproti tohtoročnej slabej konkurencii, kde sklamali ako Neighbors tak aj Million Ways to Die in the West, sa Sex Tape nemá výrazne za čo hanbiť. Tu skôr zamrzí ten nevyužitý potenciál akoby to vyslovene niečím otravovalo. Akurát nechápem kto mal potrebu tomu nadeliť R-kový rating, ktorý film takmer vôbec nevyužíva (pár holých zadkov už v dnešnej dobe ani nepočítam). Keď už to „R-ko“ film dostal, tak si mohol dovoliť byť oveľa nekorektnejší a vôbec nič by tým nepokazil, práve naopak. Neviem, čo si pod týmto producenti predstavovali, že ľudia pôjdu hromadne na do kina R-kovú komédiu „Sex Tape s Camernom Diaz“ so záverečným ponaučením pre celú rodinu? Každopádne z trojice tohtoročných najvýraznejších komédií (Neighbors, Million Ways, Sex Tape) pre mňa osobne najznesiteľnejšie, resp. najmenšie sklamanie. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama