Reklama

Reklama

Nákupné maniačky

(relácia)
  • Česko Nákupní maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

Lilith03 

všetky recenzie používateľa

Koukáme se s přítelem a milujete to! Občas se tam najdou normální lidi nebo i pade na pade tam jsou nějací nezajímavý, ale když tam je nějaký magor, to je podívaná. Dívat se na tupé husičky, které nemají dostatečné iq ani na pochopení zadání nebo na lidi bez špetky vkusu je prostě sranda. Chválím především novou řadu s Emou, kterou jsem měla ráda už i dříve a této reality show zvedá úroveň, která nalijme si čistého vína je velmi nízko. Taktéž děkuji za Matěje, který má super humor a baví nás. Pro doplnění denní dávky cringe super. ()

Bernice 

všetky recenzie používateľa

Ony dostanou 500 éček. Tolik peněz a ony místo toho, aby si koupily kvalitní oblečení si koupí první šunt co uvidí a za zbytek si koupí minimálně tunu mejkapu. Ale jinak bych to až tak černě neviděla. Některý jsou jsou sice blbý jak poleno, ale občas jsou tam docela pěkný outfity...ale s podporováním takto konzumního stylu života zase nesouhlasím... ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždycky se najdou nějaké buchty, které do podobných pořadů půjdou. Osobně by mě však zajímalo, kdo vede samotné castingy, protože drtivá většina „soutěžících“ jsou většinou totální vypatlané pí.e. Nicméně ženským se to určitě líbí páč některé mají skutečně zajímavý vkus. Já však nikdy nebyl žádným příznivcem a obdivovatelem nejmodernějších trendů a stejně mám nejraději ženské nahé. Kvůli staré jsem to stejně jako českou Popelku viděl asi 3x a bohatě mi to stačilo…Kde vždycky vyhrabou ty moderátory „experty“ to mi vážně hlava nebere… ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Patica zien predvadzaju svoje satniky, nakupuju za 500€ a snazia si ziskat priazen stylistu. Povrchne to je a dost. Prva seria bola skvela vyhranenostou tem aj charakterov, potom to zacalo upadat. Napriklad mali temu pracovny pohovor a sutazili modelky a radoby herecky, co priznali ze v zivote na pohovore neboli. Nemali by dovolit mat za poradcu kamarata stylistu, neni to fer. A stylista, co hodnoti dava tiez niekedy dobre hlasky. ()

Kevi1 

všetky recenzie používateľa

Toto je úplne super show a môžem pokojne vyhlásiť, že jediná pozerateľná vec, čo práve beží v telke (a myslím, že aj bežať bude). Päť (momentálne už len štyri) ženských, ktorým v 99% chýba nielen vkus, ale aj súdnosť, sebaúcta a pravdepodobne aj zrak sa každý týždeň dobrovoľne strápňuje a ešte si myslia, aké sú super. Mne by museli zaplatiť zopár miliónov, aby som dokázala prekonať svoju pýchu (a zakopať súdnosť, sebaúctu a zrak) a rozprávať tie nezmysly. Vidíme šatníky úplnej spodiny a cez "módne bloggerky" (dolcezuzka ma dostala) sa občas dostaneme aj k tomu jednému percentu, čo má skutočny vkus. Čo ženské v tejto krajine dokážu pokladať za módu a čo označujú za trendy, ma nikdy neprestane fascinovať. Nákupné maniačky sú lepšie ako sitcom a keď sa človek prenesie cez východniarských sedliakov, tak sa na nich dokáže aj poriadne zábavať. My máme také modné ikony a úspešné bloggerky ako ešte nikto. Nehovoriac o ochranárkach zvierat, ktorým doma vysí kožuch a kupujú si kožené čižmy. Doplnené o stylistov - vrelo odporúčam. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama