Reklama

Reklama

Nákupné maniačky

(relácia)
  • Česko Nákupní maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Aký väčší dôkaz totálnej reality ešte potrebujeme? Koľkokrát niečo varím a prepínam programy a WAU dáva túto vypaľovačku, nič mi nespraví lepšiu náladu a to na HBO môžu íst Avengers :D Taký krásny nežný priesak /na 90% vymletých intelektuálok/ úbohej reality, kde aj pár jedincov dokáže vyplniť prihlášku len pre 500 eurový nákup... Smutné no tak kruto reálne... PS: Sem tam mi nejaký ten parádny koment poriadne zašpiní kuchyňu :-) ()

PATWIST odpad!

všetky recenzie používateľa

Nepoviem keby že dostanú normálnu menšiu sumu, myslím že to vystihol MM_Ramone v komentári. Len som chcel dodať že mama videla túto súťaž v nemecku a porovnala to s touto, tu slovenka povie že málo 500 € a nemka má oveľa väčšiu radosť, ďalej v nemecku boli prajnejšie ak súperkám a hodnotili ich podľa toho ako sa im páči, nie len s tým aby vyhrala ona. A vlastne aj týmto je tá súťaž oničom, súťažiaci sa hodnotia navzájom... ()

Reklama

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ja sa bavím. Hej, je to primitívne, nudné, zlé z etického aj estetického hľadiska, je to "komerčný výplach" a tak ďalej a tak ďalej... Ale veď táto relácia sa ani na nič iné nepovyšuje a nehrá. Všetkým - od tvorcov až po súdnejšie aktérky - je jasné, že je to len taká hra pre dámy a hračka pre TV (v zmysle minimálneho počtu nákladov) aj pre samotných tvorcov (strihať túto reláciu musí byť naozaj prechádzka ružovou záhradou). V podstate bezhodnotná záležitosť, od ktorej však (azda) nikto ani žiadnu hodnotu nečaká - a ktorá sa ani netvári, že nejaké hodnoty ponúka či vytvára. To kvitujem a oceňujem. A popritom sa bavím a nadchýnam všetkou tou márnivou, no predsa chytľavou obľubou k peknému a pekne drahému oblečeniu. No Bóóóóže.... ()

doogiemus odpad!

všetky recenzie používateľa

Nákupné hlupáčky je veľmi pekná šou. Stretnú sa pipka, kravka, kozička a kačka a popri "vtipných" komentároch predstavujú svoje "hlboké" vnútorné bohatstvo. A tak počuť len "ja som hlúpa", hovorí jedna, pričom druhá jej kontruje "to je pravda, ale ja som tá najhlupšia". Tretia sa cíti byť urazená a musí jasne poznamenať: "Ale kravka, ale pipka, čo to nevidíte - pozrite - ja vás predbieham na plnej čiare. Ja som kráľovná hlupáčok." A tak ďalej a tak ďalej. Potom nejaký pajáčik, ktorý sa cíti byť kráľom takýchto kraviek a pipiek, hodnotí ktorá je tá fakt najhlupšia. Proste sila. Normálne som cítil, ako mi odumierajú mozgové bunky. A predstavte si, že to ide v telke skoro každý deň. Bojím sa, či toto nie je zrkadlo veľkej časti národa. Ak áno, tak - Pane, zmiluj sa! ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Patica zien predvadzaju svoje satniky, nakupuju za 500€ a snazia si ziskat priazen stylistu. Povrchne to je a dost. Prva seria bola skvela vyhranenostou tem aj charakterov, potom to zacalo upadat. Napriklad mali temu pracovny pohovor a sutazili modelky a radoby herecky, co priznali ze v zivote na pohovore neboli. Nemali by dovolit mat za poradcu kamarata stylistu, neni to fer. A stylista, co hodnoti dava tiez niekedy dobre hlasky. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama