Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (1 983)

plagát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Digi bordel, nezaujímavý ľudský príbeh a postavy, nulové emócie. Páčila sa mi iba scéna cesty do stredu Zeme.

plagát

Láska na karí (2014) 

Čakala som, že film bude o vysokej gastronómii a chuťové a čuchové vnemy sa na mňa prenesú cez obrazovku alebo vtipná komédia o dvoch konkurenčných podnikoch. Film nie je nič z toho, je plný nezaujímavých postáv a romantika tiež nefunguje. Vyložene sa mi páčila len scéna robenia omelety.

plagát

Výlet s mamou (2012) 

Príjemný road movie o vzťahu matky a syna. Postava matky je roztomilo bláznivá a Rogen pre zmenu nehrá debila. Humorných situácií mohlo byť viac. Páčilo sa mi dianie vo Vegas. Koniec pohladí na duši.

plagát

Pani Dokonalá (2018) (TV film) 

Skrz naskrz televízny film s obrovskými logickými dierami. Herecké výkony sú nevyrovnané a romantika vycucaná z prstu.

plagát

Skutočný Charlie Chaplin (2021) 

Výborne spracovaný dokument, ucelený portrét jednej legendy. Rovnomerne sa venuje kariére aj súkromnému životu. Dokument sa nebojí ani Chaplina kritizovať, naznačuje že bol dominantný človek, sukničkár a predátor.

plagát

Nádych pre lásku (2017) 

Film je o sile lásky a odhodlaní bojovať proti nepriaznivému osudu. Nie je taký smutný ako by nabádal námet. Film je formálne dobre urobený, ale nedokázal zo mňa vyžmýjať dostatočné množstvo emócií. Herecké výkony presvedčivé.

plagát

Stará láska nehrdzavie (2019) 

Romantická komédia z politického prostredia. Hlavní hrdinovia sú nesúrodá dvojica a neverila som im veľkú lásku. Pár vulgárnych vtipov sa tu nájde.

plagát

Karel (2020) 

Pozrela som si dokument o umelcovi, ku ktorému nemám žiaden vzťah a preto asi bude viac baviť pamätníkov a fanúšikov. Dokument je plný Karlovej hudby a spomienok a vykresľuje ho ako skromného človeka a talentovaného speváka. Zaujímali by ma nejaké pikošky, ale nič kontroverzné v dokumente bohužiaľ nie je.

plagát

Zrada (2024) (seriál) 

Dramatický seriál, ktorou hlavnou témou je nevera. Postavy si neustále klamú, podvádzajú sa a mstia sa jeden druhému. V každom dieli nie je núdza o rôzne zvraty.

plagát

Tarzan (1999) 

Známy príbeh prenesený do kreslenej rozprávky, ktorej budú rozumieť dospelí aj deti. Pesničky som videla prespievané do slovenčiny a vôbec sa mi nepáčili. Pekná animácia a veľa akcie.