Reklama

Reklama

Nákupné maniačky

(relácia)
  • Česko Nákupní maniačky

Obsahy(1)

Nastylovať sa za 4 hodiny a 500 eur dokážu len skutočné nákupné maniačky. Ale len jedna z nich môže byť tá pravá! S komentárom skúseného stylistu sledujeme päť žien počas jedného týždňa a uvidíme, ktorá z nich splní svoje úlohy najlepšie. Denný seriál Nákupné maniačky je súťažná televízna šou, spájajúca ženy rôzneho veku, vzdelania a výzoru, ktoré majú spoločnú vášeň - nakupovanie. Ich úloha znie priam rozprávkovo - v časovom limite 4 hodín musia minúť 500 eur a nakúpiť za ne oblečenie a doplnky, pomocou ktorých vytvoria outfit na zvolenú tému. Hodnotiť sa budú nielen navzájom, ale svoje pozorné a neúprosné oko na ne upriami aj profesionálny stylista. Najvyšší počet bodov potom určí víťazku týždňa, ktorá získa nielen celý svoj nákup, ale aj 500 eur v hotovosti. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (85)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

No boha jeho. Nedalo mi a jednu epizódu tejto "reality" show som si pozrel. Dobrú chvíľu som sedel pred obrazovkou so spadnutou sánkou a WTF výrazom. Pardon za výraz, no rozjebať za 4 hodiny plat priemerného Slováka výhradne na oblečenie a doplnky... Vážení, toto nie je 'murica. A aby to potom hodnotili štyri sliepky a metrosexuálny stylista s pritepleným účesom? Konzumný výplach mozgu, ktorý si nezaslúži iné hodnotenie, než Odpad. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa choroba nezmyslov, zabitý čas, špekulovanie a robenie sa významnými a odbornými pri totálnych konzumných vymývačkách mozgov. Ďalší znak hrozného stavu komerčných televízií na Slovensku a kapitalizmu ako takého. Že sa ženy chcú páčiť ich veľmi neospravedlňuje v tomto pri stave sveta a muži tu, tak to už je vážne podľa mňa úchyláctvo. Pri tom sa ani nedá podľa mňa veľmi vydržať, ak tomu človek neprepadne a nie je podobný ako účinkujúci. Radšej to zrušte. ()

Reklama

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ja sa bavím. Hej, je to primitívne, nudné, zlé z etického aj estetického hľadiska, je to "komerčný výplach" a tak ďalej a tak ďalej... Ale veď táto relácia sa ani na nič iné nepovyšuje a nehrá. Všetkým - od tvorcov až po súdnejšie aktérky - je jasné, že je to len taká hra pre dámy a hračka pre TV (v zmysle minimálneho počtu nákladov) aj pre samotných tvorcov (strihať túto reláciu musí byť naozaj prechádzka ružovou záhradou). V podstate bezhodnotná záležitosť, od ktorej však (azda) nikto ani žiadnu hodnotu nečaká - a ktorá sa ani netvári, že nejaké hodnoty ponúka či vytvára. To kvitujem a oceňujem. A popritom sa bavím a nadchýnam všetkou tou márnivou, no predsa chytľavou obľubou k peknému a pekne drahému oblečeniu. No Bóóóóže.... ()

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Aký väčší dôkaz totálnej reality ešte potrebujeme? Koľkokrát niečo varím a prepínam programy a WAU dáva túto vypaľovačku, nič mi nespraví lepšiu náladu a to na HBO môžu íst Avengers :D Taký krásny nežný priesak /na 90% vymletých intelektuálok/ úbohej reality, kde aj pár jedincov dokáže vyplniť prihlášku len pre 500 eurový nákup... Smutné no tak kruto reálne... PS: Sem tam mi nejaký ten parádny koment poriadne zašpiní kuchyňu :-) ()

Primavera odpad!

všetky recenzie používateľa

Fíha, tak to je odvaha od slovenskej produkcie! Za 500 euračov, čo je trebars mesačný plat slovenskej učiteľky , t. j. z toho celý mesiac žije (!), nakúpiť handry na seba na jednu akciu... Pozrela som si len jednu časť a mala som problém so žalúdkom. Keď som počula "premúdrelé" reči favoritky o tom, že na prvé rande sa netreba obliecť vyzývavo, lebo dôležitý je pohľad do očí, tak sa tie moje pretočili a zas ten problém so žalúdkom... Asi navštívim gastroenterologa alebo to už viac nebudem nikdy sledovať. :-) ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama